Resultaten voor chinese massage den bosch

   
   
 
chinese massage den bosch
Chuths Medisch Centrum.
Facial guasha werd door de Chinese aristocratie al toegepast in de bestrijding van rimpels en huidveroudering lang voordat de term cosmetische acupunctuur in opkomst kwam. Met behulp van een speciale guasha steen wordt op een volledig natuurlijke manier de huid gestimuleerd, de aanmaak van collageen bevorderd en de vorming van rimpels tegen gegaan. Al na één behandeling is er een zichtbaar levendigere huid en na enkele behandelingen worden rimpels zachter. Ouder worden we vanzelf met de jaren, maar tegen de verschijnselen hiervan kunnen we ook zonder het gebruik van chemische middelen wel iets doen. Cosmetische acupunctuur is een effectieve methode om de verouderingsverschijnselen tegen te gaan en te verzachten. Kleine rimpels verdwijnen, diepe fronsrimpels verzachten. Ook voor het aanpakken van een probleemhuid, wallen onder de ogen, couperose, pigmentvlekken, littekens en acné, kan cosmetische acupunctuur worden ingezet. Wij bieden verschillende massages aan zoals; ontspanningsmassage, sportmassage, intuïtieve massage, hoofdmassage, voetreflexmassage en een rug-schouder, en nek massage.
Openingstijden Chinees Gezondheidscentrum Jery Nieuwstraat 9 in Den Bosch.
Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Geef een beoordeling aan Chinees Gezondheidscentrum Jery in Den Bosch. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Chinees Gezondheidscentrum Jery Nieuwstraat 9 in Den Bosch. Chinees gezondheidcentrum waar diverse massagebehandelingen aangeboden worden: Voetreflex massage, Cupping, Drukpunten behandeling.
Forum voor Oosterse Massages Bekijk forum Noord-Brabant.
Er zijn geen onderwerpen of berichten in dit forum. Onderwerpen weergeven van de afgelopen: Alle onderwerpen. Sorteer op Auteur. Terug naar Forumindex. Ga naar: Een forum selecteren. Het Forum voor Oosterse Massages. Voorwaarden en reglementen. Chinese massage adressen in Nederland. Alphen aan den Rijn.
Vind ontspanningsmassage op Marktplaats.nl.
Heerlijke ZEN massage vandaag beschikbaar tot 22.00. Hoi ik ben angelina en gediplomeerd masseuse ik werk in een salon in zoetermeer en geef verschillende soorten massage van chinese tot sportmassage en ontspanningsmassage. Ik masseer met warme olie. Wil je dat je spieren goed aangepakt worden of gewoon een lekkere ontspanningsmassage? Dan ben je bij mij aan. Pathumma Kiki Thaise massage Vught Den Bosch.
OVER THAIS WELLNESS CENTRE DEN BOSCH.
Maar ook als u nergens last van heeft, is een Thaise massage in zijn vele vormen puur genieten en dus ontspannen! U bent als klant van Thais Wellness Centre Den Bosch het best te omschrijven als.: de klant die verlichting van lichamelijke klachten wil.
Rak Thai Massage.
Traditionele massage is de oudste genezingsmethode van de wereld. Het krijgen van een massage is ontspannend, maar ook het geven is erg fijn en ontspannend om te doen. Het is energie die vrij komt. Het is daarom dat ik niet wil spreken over diverse soorten van massage.
shiatsu den bosch index.
De massage is voor de meeste mensen vooral lekker ontspannend. Vanuit mijn uitgebreide kennis en intuïtie, opleiding tot Shiatsu-masseuse en brede persoonlijke ontwikkeling, stem ik af op jouw lichaam en problematiek. Hierdoor kun jij ervaren wat deze massage voor jou betekent en vooral heerlijk ontspannen!
Hua Kang Chinees Medical Centre, Chinese massage of acupunctuur: bespaar 65% in Helmond via Social Deal.
Chinese massage of acupunctuur. Hua Kang Chinees Medical Centre. Binnenkort online: Ja. Compleet ontspannen met een behandeling van 50 minuten bij Hua Kang: keuze uit 2 Chinese massages of acupunctuur. Geniet van een Chinese massage of acupunctuurbehandeling van 50 minuten.
Acupunctuur Den Bosch: Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde QingZu.
Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde Acupunctuur. Welkom bij Qìng Z, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde TCG Acupunctuur in Den Bosch. TCG is een duizenden jaren oude Chinese kijk op ziekte en gezondheid. Hierbij staat de balans in de energiehuishouding van de mens centraal.
chineesgezondheidscentrumdenbosch.nl.
Op zondag en feestdagen gesloten. Traditionele Chinese medische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen, balanceert lichaam en geest, werkt ontstekingsremmend en draagt bij tot afname van stress. Een massage bij Chinees gezondheidscentrum JERY in Den Bosch draagt bij tot verbetering van de bloedsomloop van het gehele lichaam.

Contacteer ons