Zoeken naar chinese massage den bosch

   
   
 
chinese massage den bosch
In Balans Totaal in Den Bosch Boek een massage.
Laat een beoordeling van deze salon achter. Kennismakingsmassage 60min 2500.Wanneer je voor het eerst naar Praktijk In Balans Totaal komt kunt u gebruik maken van een kennismakingsmassage van 60min voor 25. Ook leuk te geven als Cadeau. Alleen geldig voor de Ontspanningsmassage. Niet geldig voor massage op locatie. In Balans Totaal is een praktijk voor massagetherapie en klassieke homeopathie. De basis van al mijn behandelingen is Ontspanning.
Yings gezondheidscentrum in Den Bosch.
enkele andere vermeldingen in Den Bosch die u misschien interesseren. Chinees gezondheidscentrum in Den Bosch met diverse massage therapieën. Onder andere voetreflex en drukpunten behandeling. Chinese massage therapieën door Chinese Therapeut Jery afkomstig uit het meer. Gesloten Hangzou Kap en Massagesalon. Hangzou Kap en Chinese Massage salon is gevestigd in de Orthenstraat in het centrum van Den Bosch gespecialiseerd in originele Chinese ontspanningsmassages voor zowel mannen meer. 9 Reacties op Yings gezondheidscentrum. Dirk on september 14 2016 @ 824 pm. Gelukkig is ze weer terug van een welverdiende vakantie.
Chinees Gezondheidscentrum Den-Bosch.
Over Chinees Gezondheidscentrum Den-Bosch. Welkom bij Chinees Gezondheidscentrum Den Bosch. Mijn naam is Jery ik ben een Chinese Therapeut. Ik kom uit het Noorden van China en heb veel ervaring ruim 10 jaar met deze vorm van Therapie. Buiten Nederland was ik actief in ziekenhuizen in China en Dubai met Drukpunten Therapieën. Ik maak gebruik van de Chinese 5 elementen. Metaal Water Hout Vuur en Aarde. Met Chinese Massage worden de Meridiaan Drukpunten gebruikt. Meridiaan stimuleren Meridiaan activeren Meridiaan stofwisseling herstellen en Meridiaan bloedsomloop. De Meridiaan zorgt er voor dat de aandachtsgebieden open blijven het Therapeutisch effect zal u goed en prettig ervaren!
Ervaringen in de Thaise massagesalon in Nederland Lost in Thai LoveLost in Thai Love.
Geeft u ook erotische massage? De meeste klanten bellen van te voren. Mijn vrouw al aardig door de wol geverfd doordat ze een tijdje in een salon in Den Bosch heeft gewerkt vraagt meteen door. En wat voor soort massage wilt u. In een op de drie gevallen zie ik haar dan na verloop van tijd een vies gezicht trekken. Nee meneer dat doen wij hier niet. Alleen maar goede massage geen erotiek. Om vervolgens het gesprek snel te beëindigen Dankuwel meneer dag meneer. Soms komen ze ook langs. Een paar keer zijn er een paar mannen meteen omgedraaid toen ze de kamer zagen. Is er geen privé-kamer. Mijn vrouw kijkt de man dan veelbetekenend aan en schudt haar hoofd.
Hangzou Kap en Massagesalon.
Email to a friend. maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Hangzou Kap en Chinese Massage salon is gevestigd in de Orthenstraat in het centrum van Den Bosch gespecialiseerd in originele Chinese ontspanningsmassages voor zowel mannen als vrouwen. Chinese ontspanningsmassage helpt goed tegen vermoeidheid en stress. Ook kunnen Chinese massages verlichting geven bij pijnklachten van nek en rug. De Chinese massage is gebaseerd op eeuwenoude technieken die leiden tot innerlijke balans en harmonie. Ook voor ontspannende voetmassages kunt u hier terecht na een behandeling voelt u zich als herboren. Ook op zondag zijn behandelingen mogelijk echter uitsluitend na telefonische afspraak.
Massage Renate Massage DenBosch.
Verder werk ik wel met grote passie en overgave. Dus maak eerst een afspraak en U bent zeker zeer welkom om eens kennis te komen maken met mijn heerlijke handjes en massages in Den Bosch.
yoga amersfoort massage amersfoort massage bergweg.
De heilzame en gezonde werking van een Chinese massage is al eeuwenlang bekend. Chinese massagesalon Chinese massage Rotterdam Wellness Massage Paradijs. Als u op zoek bent naar een heerlijke Chinese massage dan is Wellness Massage Paradijs in Rotterdam de Chinese massagesalon voor u! En wie heeft er soms geen behoefte aan pure ontspanning? Even alles vergeten en genieten van een revitaliserende Chinese massage? Bij onze Chinese massagesalon in Rotterdam bieden wij u precies dat! Waar uw voorkeur ook naar uitgaat bij Wellness Massagesalon Paradijs wordt u op uw wenken bediend. Wij staan voor u klaar om de spanning uit uw lichaam te halen met een keur aan massagemogelijkheden. Wilt u een voetmassage inclusief voetenwassing of liever een Tuina massage over uw hele lichaam? Evika massage Rotterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Boek direct Naree massage Massage in Den Bosch bij Treatwell.nl.
Rust ontspanning in combinatie met oosterse en westerse medicatie. Wat wens je nou nog meer met de stress van alledag. Is er nog plek? Naree massage Van Veldekekade 9 5216KS Den Bosch. Prijslijst Naree massage Den Bosch. stap 1 kies categorie. stap 2 kies behandeling. Thaise hoofd nek en schoudermassage 30 min. Thaise voetreflexmassage 30 min. Deze massage is zeer geschikt bij stressklachten oververmoeidheid hoofdpijn ziektes aan de organen en bij spier en gewrichtsklachten. Op de voet liggen de.
Acupunctuur Den Bosch Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde QingZu.
Welkom bij Qìng Z praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde TCG Acupunctuur in Den Bosch. TCG is een duizenden jaren oude Chinese kijk op ziekte en gezondheid. Hierbij staat de balans in de energiehuishouding van de mens centraal. Is deze energiehuishouding uit balans dan kunnen op termijn klachten ontstaan. Binnen de TCG wordt getracht deze balans weer te herstellen. Hierdoor verdwijnen niet alleen de klachten maar komen deze ook veel minder vlug terug. Meer weten over Traditionele Chinese Geneeskunde. Acupunctuur is veruit de bekendste behandelmethode uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Door het zetten van hele dunne naalden worden de onderhuidse acupunctuurpunten geactiveerd.
Naree massage Traditionele Thaise massage.
De gezelligheid en de knusheid die mensen vooral in huis zoeken. In Thailand hebben wij maar een seizoen de winter waarin het met 25 graden koud is.

Contacteer ons