Op zoek naar zwangerschapsmassage breda?

   
   
 
zwangerschapsmassage breda
QoQo Massage Clinics Zwangerschapsmassage.
Tijdens de massage wordt er gebruikt gemaakt van kussens om de buik en rug te ondersteunen. Dit kan per persoon aangepast worden, zodat iedereen optimaal kan genieten van de massage. Bekijk de prijzen van onze zwangerschapsmassage of neem direct contact op.
Zwangerschapsmassage.
Sukho Friends Only. Sukho Breda Zwangerschapsmassage. Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel in een lichaam. Hormonen, spieren en gewrichten veranderen. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor de baby en om je voor te bereiden op de bevalling.
Mama In Vorm Ontspanning en energie voor mama's.'
Ik ben Siegrid van der Vorm, getrouwd en mama van 2 mannen van 12 en 9 jaar. Na gewerkt te hebben als accountmanager in het toerisme en als adviseur in marketing en communicatie, heb i. 06 486 391 71. 4822 ZZ Breda.
Zwangerschapsmassage Breda Massage Therapie breda.
Vlielandstraat 10 4817 AB Breda. Oct 17, 2018. by Marjolein on massagetherapiebreda.nl. Vandaag bij Maggy geweest voor een zwangerschapsmassage: was heerlijk en had ik veel eerder moeten doen! Maggy is naast een fijn persoon die je snel op je gemak laat voelen, ook heel deskundig en weet waar ze het over heeft.
Care and Carry: Zwangerschapsmassage.
Care and Carry biedt verschillende zwangerschapsmassages en pakketten aan.: Zwangerschapsmassage aan de Sterrenkroos in Breda.: Basis: 30 minuten zwangerschapsmassage: EUR 35., Uitgebreid: 45 minuten zwangerschapsmassage: EUR 50., Extra uitgebreid: 1 uur zwangerschapsmassage: EUR 60., Wil je graag dat ik aan huis / op locatie kom?

Contacteer ons