Op zoek naar zwangerschapsmassage venlo?

   
   
 
zwangerschapsmassage venlo
Massagepraktijk Moments.
met aandacht voor de hele mens. Ik werk vanuit de gedachte dat het menselijk lichaam een eenheid is waarin alles met elkaar in verbinding staat. Alles wat we denken, doen, ervaren, wegduwen of ontkennen, heeft zijn weerslag op ons lichaam en welbevinden.
Chiropractie en massage bij IQ Wellness. Venray, Venlo, Helmond en Maasbree.
077 466 2482. IQ Wellness Center Venray. 5801 AG Venray. Chiropractie in Helmond. 5707 TJ Helmond. 0492 477 911. Chiropractie in Maasbree. 5993 SC Maasbree. 077 466 2482. IQ Wellness; chiropractie in de regio Venray, Venlo, Helmond en Peel en Maas.
Noord-Limburg KraamZus.nl.
Daarom is het goed om af en toe even je rust te pakken, een momentje voor jezelf en stil te staan bij je zwangerschap. Een zwangerschapsmassage kan hierbij helpen! De Rots heeft een tafel met een Lees verder. Geplaatst in Zuid-Gelderland, Algemeen, Noord-Limburg.

Tijdens een zwangerschapsmassage lig je op een speciale tafel met buik en borstuitsparingen. Je buik wordt volledig ondersteund met een band, zodat je weer lekker en veilig op je buik kunt liggen en heerlijk kunt ontspannen. Klik hier om te ontdekken of zwangerschapsmassage iets voor jou is.
Massage Den Haag Massagetherapie Den Haag James Massage.
Zwangerschapsmassage Zwangerschapsmassage Tijdens een zwangerschap heeft het lichaam veel Lees Meer. Holistische ontspanningsmassage De massage is gebaseerd op een streven naar balans gezien vanuit een holistische visie. Deep Tissue massage Voor wie van een massage houdt met een stevige diepe druk, is deze behandeling uitermate geschikt.
Samenwerking Ziekenhuizen Welkom kraamzorg.
Als je een kindje verwacht. Bewegen in de zwangerschap. Fit Gezond zwanger Nieuw. Zwangerschapscursus met partner. Individuele privé cursus. Postnatale cursus / Fit na de bevalling. Cursus Shantala Babymassage. Vroegtijdige Inzet Partusassistentie. Wat biedt Welkom Kraamzorg? Mill en Sint Hubert.
Mansan Mansan Natural Beauty Health.
024 84 81 080 of mailen: info@mansan.nl. Met ruim 20 jaar ervaring en sinds 2005 een praktijk aan huis in Lent, Nijmegen Noord, zijn wij trots en dankbaar dat klanten ons weten te vinden uit Nijmegen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Huissen, Wijchen, Mook, Groesbeek, Malden, Arnhem maar ook uit heel Nederland, zoals Boskoop, Den Haag, Delft, Rijswijk, Apeldoorn, Boxmeer, Kerkrade, Venlo, Venray, Oss enz.
Sasa Oosterse Massagesalon in Venlo.
Chinese Massage in Nederland. Bergen op Zoom. Alphen aan den Rijn. Home Limburg Venlo Sasa Oosterse Massagesalon in Venlo. Sasa Oosterse Massagesalon in Venlo. Adres: Nieuwstraat 66. Post Code: 5911 JV. Telefoon: 06 832 738 25. Prijs per uur: 40.
Sawadee Thaise Massage in Venlo en Arcen Original Thai Massage Thaimassage venlo.
Voor de alle massages kunt u best een telefonisch afspraak maken, voor duo massage liefst een dag van te voren. voor Venlo: 077-8500179. Voor de prijzen ga naar blad Massages en daar TARIEVEN. Sawadee Thai Massage Venlo is onderdeel van MD Clinic.
Zwangerschapsmassage Massages4all.
De massage vindt plaats op een massagetafel waarbij buik en andere delen van je lichaam ondersteund worden door kussens. Jij als aanstaande moeder beslist waar je aangeraakt wilt worden. Een zwangerschapsmassage is erop gericht dat jij je goed en ontspannen voelt.

Contacteer ons