Meer resultaten voor zwangerschapsmassage zaandam

   
   
 
zwangerschapsmassage zaandam
Praktijk Massana Kitty Appelman.
Energetische Klassieke massage. Manuele lymfedrainage MLD. Massagetherapie bij Kanker. Openingstijden en tarieven. Selecteer een pagina. Mindful in therapie bij Massana. Als gevoel de vrijheid krijgt, verandert leegte in ruimte. Met een open houding aandachtig Zijn bij je gewaarwordingen, accepterend, mild, vriendelijk, geduldig, zonder oordeel en zonder verwachtingen.
Zwangerschapsmassage Portable Massages massage aan huis.
Je kan vanaf 14 weken tot de laatste dag van je zwangerschap genieten van een zwangerschapsmassage. Portable Massage verzorgt zwangerschapsmassages in Amsterdam, Hoorn, Zaandam en Purmerend. Maar bij ons kan je niet alleen terecht voor massages aan huis voor tijdens de zwangerschap.
massage cursus zaandam massage opleiding zaandam.
Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling. Wellness Massage Week. Online Mindfulness Cursus. Massage Cursus Zaandam Massage Opleiding Zaandam. Anand Opleidingen verzorgt een massage opleiding in Zaandam: meer info over de opleidingen. We verzorgen ook massage cursussen in Zaandam: meer info over de cursussen.
Burn-out Stress Spanningsklachten Wellness aan de Zaan Wormerveer.
Massage bij Wellness aan de Zaan. Massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Met goede massage verminder je pijn en spierspanning en het stimuleert de doorbloeding van huid, spieren of onderhuids bindweefsel.
Actief Massagepraktijk Sportmassages wellnessmassages.
Advies is bij ons altijd gratis dus wacht niet als je vragen hebt maar bel of mail ons. Massage bij astma. Massage bij astma. Fien de La Marpad 9. 1507 SK Zaandam. Kvk nummer: 34295303. NGS nummer: 428048. Effectieve massages in Zaandam.
Massage aan huis Pure Serenity.
Bij een massage aan huis heeft u de keuze uit diverse vormen van massagetherapie of ontspannings-behandelingen. Exclusief Hotstone massage. Ons werkgebied beslaat een straal van 50 kilometer rondom Alkmaar, wat betekent geheel Noord-Holland van Den Helder in het noorden tot Zaandam in het zuiden.
DewiCyntha natuurgeneeskundige praktijk en massagepraktijk met passie!
Natuurgeneeskundige therapie is onderhoud om lichaam en geest in balans te houden, die jouw gezondheid ondersteunt en versterkt in het herstelvergmogen. Er wordt gecheckt of de juiste brandstof is getankt om een optimale waarde aan nutriƫnten op peil te houden zodat het lichaam vitaal kan functioneren.
Massagepraktijk Aylin Zaandam Gun jezelf welzijn voor lichaam en geest.
Je kunt uiteenlopende klachten ervaren door de verandering in de hormoonhuishouding en op den duur kunnen lichamelijke klachten ontstaan als pijn in de onderrug, nek, aan de benen en voeten, het vasthouden van vocht, bekkenpijn en een slechte nachtrust. Een zwangerschapsmassage zorgt voor verlichting van de klachten, werkt vochtafdrijvend en is bijzonder rustgevend en ontspannend.
Massage aan de Zaan, Westzijde Zaandam.
van Agen Massages.

Contacteer ons