Zoeken naar massage cursus den bosch

   
   
 
massage cursus den bosch
Stoelmassage opleiding stoelmassage ook tijdens shiatsu behandeling.
Naast de opleiding voor shiatsutherapeut heb ik een workshop opleiding stoelmassage gevolgd bij één van de eerste opleidingen in Europa. Hiervoor is het ook belangrijk om een goede onderlegging te hebben van shiatsu en van de westerse medische basiskennis volgens de PLATO eisen, zodat je bijvoorbeeld ook weet wat eventuele contra-indicaties kunnen zijn bij het geven van een massage. Shiatsu stoelmassage is een belangrijk onderdeel om mensen te laten genieten van een aanraking. Even aandacht aan iemand geven. Iemand met een drukke baan, een stressvol leven of gewoon om even te ontspannen. Ideaal dus om op kantoor een stoelmassage te ontvangen! Als shiatsutherapeut zorg ik natuurlijk voor een goede en zorgvuldige behandeling. Hoe werkt shiatsu therapie, ervaar het zelf. FAGT RBZC LID. T 31 497 844290. Markt 26N, 5541EA, Reusel, Nederland. 2008 Shiva Ganesh Reusel. Goed bereikbaar vanuit: Breda Den Bosch Eindhoven Tilburg Turnhout Hilvarenbeek Eersel Hapert Bladel Arendonk Veldhoven Vessem Middelbeers Reusel Retie.
Massage Opleidingen-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
View all vacatures voor De Eland Wellness House Kwik Fix Massage Amsterdam Centrum jobs. Massage specialisten gezocht voor nieuw en uniek concept. Kansen om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen, opleidingen en goede begeleiding; We zoeken 2 massage specialisten met ervaring in een beauty. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Salonzaken Den Haag jobs.
Massage-workshop.
Karin van den Bosch. Voor wie is deze cursus? Voor iedereen die wil kennismaken met massage en in korte tijd een aantal basistechnieken wil leren is deze workshop bij uitstek geschikt. Je kunt alleen aan deze workshop meedoen, maar ook samen met je partner of een goede vriend of vriendin.
Levenskunst t Cocon.
Telefoon: 06 3616 3333. Gerreke van den Bosch. Gerreke is Ayurvedisch Massage Practitioner. Gerreke is al ruim 35 jaar met yoga bezig en in aanvulling op de Yoga volgde ze de opleiding Ayurvedisch Massage Practioner. Ayurveda is een oude Indiase gezondheidsleer.
Ondersteuning en voorlichting na de bevalling s-Hertogenbosch bevalts-Hertogenbosch bevalt! Een initiatief van Verloskundigenpraktijk s-Hertogenbosch, Vita Nova verloskundigen en Verloskundige Praktij
Den Bosch bevalt. Waarom dit initiatief. Missie en visie. Waar kan ik terecht voor.: Gezond rondom de geboorte. Gezond zwanger worden. Waar moet aan gedacht. Keuzes van bevallen? Voorbereiding en ondersteuning voor de bevalling. Ondersteuning en voorlichting na de bevalling. Ondersteuning en voorlichting na de bevalling. Selecteer hier een categorie. Fit na de bevalling. Om je weer fit te voelen en te werken aan het terugkrijgen van je vertrouwde figuur kun je deelnemen aan deze cursus.
Home MOOD massage opleidingen.
Je wordt stap voor stap meegenomen door de mogelijkheden binnen MOOD massage opleidingen. Tijdens deze zeer ongedwongen en persoonlijke informatiemiddag of-avond zorgen wij ervoor dat al je vragen worden beantwoord. Graag verwelkomen wij je op onze prachtige locatie in Amersfoort of Best. Datum Cursus Variant Locatie.
Massage cursussen, opleidingen en reizen van Zonnevlecht Opleidingen.
Volg de cursus bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen. Klassieke massage niveau I. De massage cursus klassieke massage met anatomie is een intensieve massage cursus waar u veel praktijkervaring zult opdoen zodat op een professionele ontspanningsmassage kunt geven. Volg de cursus bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen.
Babymassage lichaamstaal IVT kraamzorg.
In overleg met de docente is jouw partner ook welkom. Jij kan starten met de cursus babymassage lichaamstaal vanaf het moment dat jouw baby zes weken tot negen maanden oud is. De cursus babymassage lichaamstaal wordt verzorgd door een geschoolde docente.
Cursus stoelmassage 2 dagen cursus voor stoelmassage.
Massage Cursus Utrecht. Massage School Utrecht. Massage cursus limburg. Massage cursus noord-holland. Massage Opleiding Noord Holland. Massage Opleiding Haarlem. Massage opleiding Den Haag. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Babymassage lichaamstaal IVT kraamzorg.
In overleg met de docente is jouw partner ook welkom. Jij kan starten met de cursus babymassage lichaamstaal vanaf het moment dat jouw baby zes weken tot negen maanden oud is. De cursus babymassage lichaamstaal wordt verzorgd door een geschoolde docente.

Contacteer ons