Meer resultaten voor pedicure maaspoort den bosch

   
   
 
pedicure maaspoort den bosch
Pedicure en voetverzorging Den Bosch / s-Hertogenbosch.
Pedicure in Den Bosch. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
welkom bij dé pedicure s-Hertogenbosch/Den Bosch en omstreken.
uw voeten te laten verzorgen? Dan heeft u nu een gediplomeerde pedicure gevonden die tegen het zelfde tarief bij u thuis komt. Dus geen extra kosten gewoon het standaard tarief. Helaas kan ik momenteel wegens extreme drukte voorlopig geen nieuwe klanten aannemen.
Y. Jong in S-HERTOGENBOSCH.
Als gediplomeerd pedicure staat kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Ik ben ook ambulant en kan u dus ook thuis bezoeken voor een pedicurebehandeling. Ik ben een pedicure met de aantekening nagelreparatie en correctie en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet.
Medisch Pedicure Praktijk Luma in S-HERTOGENBOSCH.
Voeten zijn geweldig belangrijke en onmisbare hulpmiddelen. We belasten ze intensief en ze verdienen daarom de best mogelijke verzorging en zo af en toe een verwenbeurtje! Medisch Pedicure Praktijk Luma. 5237 HM S-HERTOGENBOSCH. Deze site is mogelijk gemaakt door Pedicure Website.
VoetenSalonMiranda in S-HERTOGENBOSCH Home.
Wilt u gewoon goed verzorgde voeten of een heerlijke ontspanning dan kan je ook hier voor bij de pedicure terecht. Iedereen kan naar de pedicure van jong tot oud en voor man en vrouw. Ook kunt u door mij u wenkbrauwen laten modelleren en/of verven.
Pedicure Salon Anja Voor al het goede voor uw voeten.
Op deze website kunt u alle informatie vinden over onze salon en de behandelingen. U vindt Pedicure Salon Anja in de wijk Maaspoort in s-Hertogenbosch kijk bij openingstijden voor een routebeschrijving. De salon is op de begane grond en dus voor.
Pedicure Maaspoort.
Hallo, ik ben Christine, fijn dat u mijn website. Sinds april 2016 ben ik werkzaam als professioneel en gediplomeerd pedicure en aangesloten bij ProVoet. In het voorjaar van 2016 ben ik gestart met mijn eigen pedicure praktijk Pedine in de wijk Maaspoort in s-Hertogenbosch.
By Gwen Beauty Feet Pedicure Manicure Den Bosch Maaspoort.
In de Maaspoort s-Hertogenbosch. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in onze beautysalon. Je kunt bij ons onder andere terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. De gezichtsbehandelingen worden aangepast aan de behoefte van jouw huid zodat je altijd een behandeling hebt die bij jou past. Zowel voor huidverbetering als huidverzorging zit je bij ons goed. Beauty Feet by Gwen is gespecialiseerd in de producten van Ik Skin Perfection en gebruikt deze tijdens uw gezichtsbehandelingen. Ik Skin Perfection gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Wij werken daarom volgens het unieke 4-Fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Het programma begeleidt je in 4 fasen naar maximale huidverbetering. Daarnaast kun je ook heerlijk ontspannen met een ontspannende rug, schouder en nekmassage of je handen en voeten verzorgen met een manicure of pedicure. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief goede en betaalbare producten voor de behandelingen. Anjervallei 119, Den Bosch.

Contacteer ons