Zoeken naar zwangerschapsmassage opleiding

   
   
 
zwangerschapsmassage opleiding
Zwangerschapsmassage Syntra AB.
Deze praktijkgerichte avondcursus is een aanrader voor iedereen die professioneel bezig is met massage. Masseurs, schoonheidsspecialisten, verzorgers en verplegers volgden deze opleiding in het verleden. Wil je je na de cursus zwangerschapsmassage verdiepen in andere technieken, kijk dan zeker eens naar onze andere massageopleidingen.
IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage, therapie en lichaamsverzorging.
IVS Opleidingen verzorgt al 39 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie, schoonheidsverzorging en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland en één in Antwerpen. Zo leiden we op voor erkende diploma's.: Inmiddels hebben ruim 10.000 studenten bij ons een opleiding afgerond!
Wie ben ik.
Een aantal jaar geleden ben ik tijdens mijn opleiding fysiotherapie in aanraking gekomen met het massage vak. Omdat ik vond dat er in de opleiding fysiotherapie weinig aandacht werd besteed aan massage ben ik diverse cursussen op dit gebied gaan volgen.
Praktijk Sterrenkind Reacties opleiding.
De" les stof kwam zo natuurlijk en ongedwongen over, een heerlijke manier van leren., iedere les dag was een feest, ik genoot van al jouw lessen." Ik, Sita, ben in 2014 met veel enthousiasme en plezier gestart met de opleiding zwangerschapsmassage bij Coby.
Sensis Massage Therapie Voelen met aandacht.
Na de 4-jarige hbo-opleiding bij Holos Academie voor Massage Therapie werk ik met veel passie als Holistisch Massage Therapeut in mijn praktijk in Herten Roermond. Sensis Massage Therapie.: een andere kijk op klachten. Ik behandel niet een klacht, maar een mens met een klacht.
Zevenster Massage.
Door middel van een respectvolle en liefdevolle aanraking, oprechte interesse en een holistische invalshoek leerde ik mensen in mijn omgeving zodanig te begeleiden dat ze zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning bereikten. Massage 2.0: Maak kennis met Massagetherapie. Na afronding van de HBO opleiding Massagetherapie van Esoterra met aanvullend MBK conform PLATO SNRO geaccrediteerd heb ik mij medio 2017 als volwaardig Massagetherapeut aangemeld bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze VBAG.
Babymassage Voorschoten.
De opleiding tot docent babymassage volgde ik in 2006 bij het Nederlands Opleidingsinstituut tot docent babymassage, het TiBo. In 2009 heb ik de opleiding voor zwangerschapsmassage afgerond bij het Centrum Sterrenkind in Den Haag. Vervolgens heb ik in 2010 het zogenoemde kraam-doula-certificaat behaald en ben ik daarmee bevallingscoach geworden.
Cursus zwangerschapsmassage.
Tijdens de training leer je hoe je een zwangerschapsmassage kan gaan geven op de stoel, zij en buikligging op de massagetafel. Verder besteden we aandacht aan de contra indicatie en de specifieke aandachtspunten waar je op moet letten gedurende het geven van een zwangerschapsmassage.
Massage Opleiding Nijmegen leer professioneel masseren.
Massage Opleiding Noord Holland. Massage Opleiding Haarlem. Massage opleiding Den Haag. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Zonnevlecht Opleidingen.
Zonnevlecht Opleidingen, bij ons bent u in goede handen. Bij ons krijgt u de aandacht, begeleiding en opleiding die u verdient. Al onze trainingen en massage cursussen worden verzorgt door vakdocenten met ruime ervaring en kennis van het massage vak.

Contacteer ons