Zoeken naar zwangerschapsmassage utrecht

   
   
 
zwangerschapsmassage utrecht
Fitmassage Leidsche Rijn Utrecht Fitmassage Massagepraktijk.
ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, babymassage en kindermassage. Lees hier meer over onze verschillende massage behandelingen / technieken. Ook voor Sportmassage ben je aan het juiste adres bij Fitmassage. Fitmassage is de specialist in Utrecht als het aankomt op massage behandelingen voor zwangere vrouwen.
Mindful Moments Minfulnesstraining massage voor moeders en zwangeren.
De cursussen worden gegeven op verschillende plekken in Utrecht. Kijk voor de actuele data, tijden en locatie op de website bij babymassage. Mijn naam is Mayke den Ouden. Ik heb pedagogische wetenschappen en maatschappelijke opvoedingsvraagstukken gestudeerd aan de universiteit Utrecht.
Massage Utrecht, aan huis.
De massage aan huis is ook in Utrecht Amsterdam, t Gooi mogelijk. Dé ideale manier om professionele therapeutische massage te ontvangen. Voordelen van massage in Utrecht bij je thuis. Je massage in Utrecht, in je eigen vertrouwde omgeving. Geen reistijd, geen wachtkamer.
Zwangerschapsmassage Corinne Sprenger.
Zwangerschapsmassage Corinne Sprenger. Corinne Sprenger ondersteunt zwangere en net bevallen vrouwen met massages, reflexologie en voedingsadviezen. Ze is gespecialiseerd in deze massages om de zwangere en de kraamvrouw een veilige en comfortabele massage te kunnen geven, om je zwangerschap en de periode daarna zo goed en gezond mogelijk door te komen.
Home Gentle Beginnings.
Ik help je je fysieke en emotionele kracht te verstevigen door o.a. therapie voor buik, baarmoeder en bekkengebied, fertiliteits en zwangerschapsmassage, massage aan huis in de kraamtijd, warme pakkingen, bengkung buikwikkelen, placenta bereiding, ceremonies en rituelen, bereiding van kruidenremedies en nog veel meer weldadigs voor lichaam en geest.
Raak Arnhem Massagetherapie.
Hiervoor heb ik op Holos, www.holos.nl academie voor massagetherapie in Utrecht, allerlei massagetechniekenzoals, klassieke massage, energetische massage, voetreflexzonetherapie, bindweefselmassage, holistic pulsing en chakramassage, en andere oefeningen geleerd en gevoeld, zodat ik een mooie koffer met bagage heb waaruit ik kan kiezen wat er op dat moment nodig is, voor jou.
Masssage Opleiding Utrecht in 1 jaar volleerd masseur!
Je kunt de cursussen in Utrecht die deel uitmaken van de massage opleiding plannen wanneer jij ze wilt volgen. Het praktijkgedeelte is te volgen in zes lange weekenden van vrijdag tot en met zondag. Erkende massage opleiding Utrecht. De massage opleiding van Anand is erkend door verschillende beroepsverenigingen en belangenverenigingen.
Massagestudio Nelani Vleuten Leidsche Rijn Massagesalon Utrecht.
Bij Massagestudio Nelani ben je ook in goede handen voor een zwangerschapsmassage! Zoek je een origineel cadeau? Geef een massage cadeau! Cadeaubonnen zijn er voor ieder gewenst bedrag. Massagestudio Nelani Vleuten Leidsche Rijn Utrecht. Leonie van Leeuwen, Massagetherapeut. Behandelingen bij Nelani.
Luzi Massage.
78 in Utrecht. NEK, SCHOUDER EN RUG MASSAGE. Ik heb echt een heerlijke voetmassage gehad. Er is geen beter adresje in Utrecht, en voor een hele schappelijke prijs hoor. Geweldig Ping, ik kom volgende week weer eens langs voor een sportmassage!
Five City Spa: holistische chill spot in Utrecht voor Body, Mind Soul Holistik.
Na deze verwenmiddag ging ik in gesprek met Eveline, want natuurlijk was ik na de behandelingen alleen maar nieuwsgierig geworden naar haar verhaal, over hoe zij dit unieke plekje in het centrum van Utrecht heeft gecreëerd. Waarom ben je Five City Spa begonnen?

Contacteer ons