Op zoek naar massage cursus alphen aan den rijn?

   
   
 
massage cursus alphen aan den rijn
Massage in beweging Stoelmassage Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Organisatie: Massage in beweging. Locatie: Alphen a/d Rijn. Naar de site van de aanbieder. Terug naar het overzicht. 29 maart 2015. 8 Responses to Massage in beweging Stoelmassage. Monique van der Mast 26 maart 2011 at 1621: Beantwoorden. Didactische vaardigheden docent. Faciliteiten locatie, lunch, etc. Leuk, leerzame cursus. Prettige leraar, erg prettige groep en ik heb veel meer geleerd dan alleen stoelmassage! Het holistische aspect sprak mij erg aan, het is veel meer dan alleen massage!
Baby Massage Praktijk voor Kinderfysiotherapie Praktijk voor Kinderfysiotherapie.
Voor en na de massage is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het voeden van de babys onder het genot van een kopje koffie en thee. De kosten bedragen 90, voor de hele cursus in groepsverband en 120, individueel. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden tot vergoeding. U kunt zonder verwijzing van een huisarts deelnemen aan de cursus. Indien u individueel de cursus wilt volgen of de voorkeur geeft aan een cursus aan huis, gelden andere tarieven. Voor meer informatie en aanmelding: bel ons op 0172-422695 of mail naar info@praktijkvoorkinderfysiotherapie.nl onder vermelding van uw naam, naam van uw kind, geboortedatum van uw kind, adres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om aan te geven wanneer er een nieuwe cursus start waar u aan kan deelnemen. Alphen aan den Rijn Maandag: 8.30u 18.00u Dinsdag: 9.00u 21.00u Woensdag: 8.30u 18.00u Donderdag: 8.30u 18.00u Vrijdag: 8.30u 18.00u.
Home.
Dorn-therapie Breuss massage. Heb je last van je rug, heup, nek of voeten? Veel van dit soort klachten worden veroorzaakt door een beenlengteverschil, scheefstand van het bekken/heupgewricht of scheefstaande wervels. Er is nu een zachte en subtiele methode om dit te corrigeren. Een van de moeilijkste dingen aan een burn-out is de altijd aanwezige stress.
Over mij.
In 2012 ben ik begonnen met het volgen van mijn eerste cursus, wat leidde naar de opleiding Sportmasseur van het NGS Nederlands Genootschap van Sportmassage. Deze heb ik in februari 2014 positief afgerond. Na deze opleiding stond de rest van 2014 voornamelijk in het teken van doorleren en ons derde kindje mogen krijgen. Nu begin 2015 opent Goedhart Massage. 2015 zal voor mij in het teken staan van het opbouwen van mijn praktijk en mijzelf blijven ontwikkelen als masseur, moeder en mens, hopelijk met u samen. 2401 JB Alphen aan den Rijn.
Home.
Massages en coaching vanuit Alphen aan den Rijn met als doel jou te ondersteunen de beste versie van jezelf te worden. Welkom op geluksmoment massage. Voor vragen en/of boekingen kan je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Gun jezelf het geluk.
Shiatsu Massage Stephanie uw masseuse aan huis in alphen aan den rijn.
Ik ben geboren in Brussel en sinds 1997 woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik heb altijd al interesse gehad in massage en de psychologie van de mens. Toen ik in aanraking kwam met Shiatsu, wist ik dat het de techniek voor me was om mee aan de slag te kunnen, omdat het meer biedt dan een gewone massage. Ik heb diverse opleidingen en cursusen gevolgd.: Tai-chi 1999-2000, Spirituele yoga 2003-2004, Japanse karate. Namikoshi Shiatsu basis technieken voor massage op HBO niveau. Cursus voor Shiatsu Wellness Cosmétique.
Vergelijk 5 Massage trainingen in Alphen aan den Rijn en boek meteen op Springest.
Max: 60 1 dag MBO. place Alphen aan den Rijn en 10 andere regio's.' Sportmassage is een ideale basis voor iedereen die serieus met massage aan de slag wil. Tijdens de sportmassage opleiding wordt essentiële. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Het is mogelijk dat er extra kosten aan dit product verbonden zijn. Denk hierbij aan lesmateriaal, lunch, etc. Extra informatie: Exclusief extra lesmaterialen; Verzorgingspakket 7950, Niet verplichte kosten: examens, hoeslaken 2500, Meerkeuzenvragenboek 4975, Handdoekenset 5500, Gepersonaliseerde handdoekenset 6500., group Maximaal 22 personen kunnen deelnemen aan deze cursus.
Massagepraktijk Ontspan Me Er komt een nieuwe website.
Over Nicolien Ietswaard Eigenaresse Massagepraktijk Ontspanning.
Massage opleiding bij Massage in Beweging in Alphen aan den Rijn. Ontspanningsmassage door Edwin Ranzijn. Stoelmassage door Edwin Ranzijn. Lomi Lomi massage door Willem. Cursus Hot Stone massage bij Massage in Beweging door Jan. Cursus buikmassage bij Massage opleidingen Lian Bart.
Champassage / Indian Head Massage Opleiding Champassage / Indian Head Massage, Massageopleiding Champassage / Indian Head Massage, Massagecursus Champassage / Indian Head Massage.
Voor deze cursus is geen massage vooropleiding noodzakelijk. Wel zin om iets nieuws te leren. Champassage is een goede aanvulling op je bestaande massagetechnieken. 12500, beroepsopleiding vrijgesteld van btw. Inclusief uitgebreid lesmateriaal, lunch en certificaat. Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW. 2018 All rights reserved Nederland EU. Aa en Hunze. Alphen aan den Rijn.

Contacteer ons