Zoeken naar pedicure

   
   
 
pedicure
Pedicure ROC van Flevoland.
In ongeveer 12 maanden leer je de theorie en praktijk van het vak van pedicure. Je kunt aan de slag als pedicure, ambulant werken bij klanten thuis of zelfs je eigen zaak beginnen. Deze opleiding is goed te combineren met het beroep schoonheidsspecialist.
Vakbeurs Pedicure ASWS.
De Vakbeurs Pedicure is hét b-to-b evenement voor pedicures, podologen en podotherapeuten met veel noviteiten en de mogelijkheid om direct inkopen te doen. Aangezien Ahoy nog steeds flink aan het verbouwen is, zal de Vakbeurs Pedicure in ieder geval ook het komende jaar in Expo Houten gehouden worden.
Home Medisch Pedicure Mieke.
Medisch Pedicure Mieke. Dé Pedicure / Voetverzorger waar de zorg van uw voeten in goede handen is! Medisch Pedicure Mieke is gespecialiseerd in.: diabetische en reumatische voet. Nagelreparaties en protheses. Tevens ben ik sinds 2003 erkend leerbedrijf, dus heb al diverse stagiaires mogen begeleiden.
Vergoeding pedicure HEMA Zorgverzekering.
Je hebt recht op een vergoeding pedicure vanuit de basisverzekering als de pedicure onder ketenzorg valt. Verschillende huisartsen werken samen met pedicures volgens ketenzorg. Ketenzorg is zorg voor een patiënt die verleend wordt door verschillende zorgaanbieders en altijd is afgestemd op de klachten van de patiënt.
Gezondheidscentrum Croonstadt Medisch pedicure Carla Kenbeek.
Institute of Human Relations Amstelveen and Surr. Medisch pedicure Carla Kenbeek. Medisch pedicure Carla Kenbeek. Carla Kenbeek is medisch pedicure. U kunt bij haar terecht voor een basis pedicurebehandeling, en voor pedicurebehandelingen bij diabetes, reuma en andere risicovoeten. Daarnaast verzorgt zij ook nagelreparaties oa.
Pedicure Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land.
Home: Ledenaanbod: Pedicure. Goede voetverzorging is belangrijk. Zeker als er sprake is van een reumatische aandoening of diabetes. Als u zelf niet in staat bent om naar de pedicure te gaan, dan komt de pedicure bij u thuis. De Ledenvereniging werkt samen met verschillende pedicures.
Pedicure Gezondheidscentrum Lewenborg.
Marleen Voornhout, medisch pedicure. Sinds 2009 ben ik pedicure en heb ik mijn eigen praktijk in de wijk Ruischerwaard, op steenworp afstand van Gezondheidscentrum Lewenborg. Ik ben in het bezit van een erkend pedicurediploma en daarnaast heb ik certificaten voor diverse specialistische technieken.
Een goede en betaalbare pedicure behandeling Nobach.
De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid en nagelaandoeningen. Naast de basisopleiding en de opleiding risicovoeten voor reuma en diabetes heeft de medisch pedicure echter een aanvullende opleiding gevolgd.
Pedicure aan huis Omring.
Genieten van een professionele pedicure behandeling kan nu ook thuis. Omring werkt samen met pedicures die gespecialiseerd zijn in voetverzorging voor mensen met reuma, diabetes en vaatstoornissen. Wat houdt een behandeling in? De pedicure knipt uw nagels, verwijdert eelt en verzorgt uw voeten.
Pedicure aan huis nodig Groene Kruis Ledenorganisatie.
Een pedicure thuis helpt klachten te voorkomen. De pedicure knipt uw teennagels, verwijdert eelt en likdoorns en masseert uw voeten. Krijg advies van de thuispedicure hoe u uw voeten kunt verzorgen. Groene Kruis leden ontvangen bij de 10e behandeling 5 korting.

Contacteer ons