Zoeken naar medisch pedicure den bosch

   
   
 
medisch pedicure den bosch
Pedicure Salon Anja Voor al het goede voor uw voeten.
Op deze website kunt u alle informatie vinden over onze salon en de behandelingen. U vindt Pedicure Salon Anja in de wijk Maaspoort in s-Hertogenbosch kijk bij openingstijden voor een routebeschrijving. De salon is op de begane grond en dus voor.
Pedicure aan huis in s-Hertogenbosch pedicure-info.nl.
Ik beschik over een moderne ambulante. In de omgeving binnen 10 km. Aangenaam Medisch Pedicurepraktijk Vlijmen. Aangenaam, mijn naam is Paola van der Deure, medisch pedicure. Naast mijn praktijk aan huis werk ik ook ambulant Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Engelen, Den Bosch.,
Pedicure.
Is het onderdeel Ondernemersvaardigheden aan ons instituut volledig behaald, dan geldt deze ook voor het diploma Medisch Pedicure! Het lesgeld en alle daarvoor benodigde studietijd vervalt dan bij Medisch Pedicure. Een perfect gratis voordeel, twee voor de prijs van een!
Provoet Marjan's' Pedikuurtje medisch pedicure pedicure Den Bosch voeten Den Bosch.
De meeste leden voeren het logo van ProVoet op hun gevel, op hun afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik. Marjans Pedikuurtje is aangesloten bij ProVoet met lidnummer: 311847. Copyright 2018 Marjan's' Pedikuurtje medisch pedicure pedicure Den Bosch voeten Den Bosch Uw voeten in goede handen medisch pedicure pedicure Den Bosch.
Over mij Medisch pedicure Helma.
In februari 2015 is ze begonnen met een pilotcursus voor de geriatrische voetverzorging en in september 2015 gaat ze oncologische voetverzorging doen waar ze inmiddels voor geslaagd is. Ook heeft ze in 2016 meegedaan met de pilot sportpedicure medisch pedicure sport.
Pedicure Maaspoort.
Als medisch pedicure ben ik breder opgeleid en ken ik de behandelingsmogelijkheden van de complexere voet en nagelproblematiek. Ook alle zogeheten risicovoeten zoals: diabetische voet, reumatische voet, spastische, oncologische, ouder en de verwaarloosde voet, behandel ik volgens de vastgestelde richtlijnen.
Medisch Pedicure Praktijk Luma in S-HERTOGENBOSCH.
Veel gestelde vragen. Wanneer u uw afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afzegt zal de gereserveerde behandeling volledig in rekening gebracht worden. Hallo ik ben Medisch Pedicure Sharon van Breemen. Sinds 2011 help ik cliƫnten met diverse voetproblemen.
Pedicure en voetverzorging Den Bosch / s-Hertogenbosch.
Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon. U kunt de zoekresultaten filteren met behulp van de specialisatie filter en u vindt zoekresultaten in iedere wijk noord, oost, zuid en west van Den Bosch.
Medisch pedicure praktijk de Vallei in S-HERTOGENBOSCH Home.
Ik hoop u snel te zien. Groetjes, Judith Sinnema van Overdijk. Medisch pedicure praktijk de" Vallei, gevestigd aan Anjervallei 106 5237 LE Den Bosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring. Contactgegevens; www.voetverzorgingspraktijkjudith.nl, Anjervallei 106 5237LE Den Bosch 31628617433.
VoetenSalonMiranda in S-HERTOGENBOSCH Home.
Wilt u gewoon goed verzorgde voeten of een heerlijke ontspanning dan kan je ook hier voor bij de pedicure terecht. Iedereen kan naar de pedicure van jong tot oud en voor man en vrouw. Ook kunt u door mij u wenkbrauwen laten modelleren en/of verven.

Contacteer ons