Op zoek naar zwangerschapsmassage dordrecht?

   
   
 
zwangerschapsmassage dordrecht
Zwangerschapscursus en begeleiding in Dordrecht Juulies.
De grootste kunst is de overgave aan wat er gebeurt tijdens het hele bevallingsproces. Overgave in het vertrouwen, dat je lichaam weet wat er moet gebeuren en het ook aan kan. Hartelijk welkom bij Juulies Bevalt Goed! Zwangerschapscursus en Zwangerschapsmassage in Dordrecht.
zwangerschapsmassage Nancy de Baan, aanbevolen door A Beautiful Balance.
Een zwangerschapsmassage helpt je om deze eventuele klachten te verminderen en zorgt voor totale ontspanning. Tarieven: 25-30 minuten 2750, 50-60 minuten 50, 80-90 minuten 75, Mocht je interesse hebben, vul dan het contactformulier voor Nancy in en zij belt je terug om verdere vragen of afspraken met je door te nemen. Locatie en data Locatie: Wellnesselande Dag en tijdstip: in overleg contact Nancy. Frank Jacqueline Luchtmeijer. Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliƫnten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie., zwangerschapsyoga en andere zwangershapscursusssen uit de hele regio komen: o.a. IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard.,
Zwangerschapsmassage Dordrecht.
Wat houd het zwangerschapsarrangement in? Zwangerschapsmassage 60 min. Pedicure behandeling lux 40 min. Dit zwangerschapsarrangement duurt in totaal 100 minuten. Van der Linden Body Mind Wellness. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en pedicure in de regio Dordrecht.
Zwangerschapsmassage Dordrecht.
Tijdens de zwangerschapsmassage lig je op een warmwater matras. Door de ondersteuning van het water lig je in zeer comfortabele positie en kun je optimaal genieten van je massage. De specifieke klachten zoals, bekkenklachten, rugklachten, vermoeide benen, nekklachten kunnen uitstekend behandeld worden in een ontspanning liggende positie. Van der Linden Body Mind Wellness. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en pedicure in de regio Dordrecht.
Zwangerschapsmassage in Dordrecht en Zwijndrecht massage-info.nl.
Klik hier voor meer informatie. Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Zwangerschapsmassage in Dordrecht en Zwijndrecht. Helena Massage Reiki. Het vertrouwde adres voor een professionele ontspannings, sport, hotstone, bindweefsel, cupping of zwangerschapsmassage. Simon Vestdijk-erf 136, Dordrecht. Vital massagesalon Zwijndrecht.

Contacteer ons