Resultaten voor zwangerschapsmassage roosendaal

   
   
 
zwangerschapsmassage roosendaal
Care and Carry: Zwangerschapsmassage.
De papa-en-mama-massage / mama-en-mama-massage bestaat uit een zwangerschapsmassage van 30 minuten voor de aanstaande moeder, gevolgd door een massage van 30 minuten voor de partner. Hierna zal onze masseuse de partner enkele technieken leren om de aanstaande moeder zelf te masseren.
Vitae Wellness Resorts Roosendaal Zwangerschapsmassage 40 min. Massages.
Een heerlijke lichaamsmassage voor aanstaande moeders. De zwangerschapsmassage is een speciale massage die ontspannend werkt en de spieren versoepelt. Tevens zorgt deze massage ervoor dat het hoofd even helemaal tot rust komt. Deze massage wordt gegeven vanaf 12 weken zwangerschap.
Wellness Praktijk Anoesj Pedicure Massage Roosendaal.
18.15 21.15 uur. 18.15 21.15 uur. 09.00 11.45 uur. 13.30 15.00 uur. Pedicure Roosendaal Massage zwangerschapsmassage zwangerschap cupping voetmassage eelt likdoorn nagels knippen rugmassage nekmassage kortendijk hotstone hot stone buikmassage chinese massage massagesalon roosendaal. Tijdens de schoolvakanties wijken de openingstijden af.
Touched! Babymassage Roosendaal.
Shantala massage is oorspronkelijk een vorm van totale lichaamsmassage voor babys die in India gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging. Een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering, niet moeilijk om te leren en héérlijk om te ontvangen én te geven. 4707 MH Roosendaal.
Zwangerschapsmassage in Roosendaal massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Zwangerschapsmassage in Roosendaal. MamaSpa is een massagepraktijk rondom zwangerschap en geboorte. Ik geef zowel ontspanningsmassages voor zwangeren als klachtgerichte massages, zoals bekkenmassage. Praktijk Conny Vissers Steenbergen nb. Natuurgeneeskundig orthomoleculair massagetherapeut. Gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten.

Contacteer ons