Zoeken naar zwangerschapsmassage zwolle

   
   
 
zwangerschapsmassage zwolle
Welkom bij Massagepraktijk Zwolle Stadshagen.
Welkom bij Massagepraktijk Zwolle Stadshagen. Massagepraktijk Zwolle Stadshagen is de massagepraktijk van Marja Linders. In haar warme en sfeervolle praktijk te Zwolle, gelegen in de provincie Overijssel, kun je terecht voor een ontspannende klassieke massage, activerende sportmassage, een massage tegen hoofdpijn, migraine en fibromyalgie.
MASSAGE ZWOLLE.
Massage word gegeven in Zwolle Stadshagen aan de belvederelaan 25. Een rustige basismassage van de rug, nek en schouders om de dagelijkse spanning te laten verdwijnen en bijzonder geschikt om de dag mee te beginnen of af te sluiten. Voor deze massage kun je kiezen uit etherische oliën of een ontspanningsolie.
Zwangerschapsmassage RefleX-Zwolle.
Van spataderen naar pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten, huidproblemen als droge huid en striae, slecht slapen, emotionele reacties. Met bewustwording en aandacht voor alle veranderingen, fysiek en gevoelsmatig, in het lichaam kan zwangerschapsmassage een goede ondersteuning zijn in deze speciale periode, voor jezelf en de baby.
Refocus Zwangerschapsmassage in Zwolle: Ontspan met deze massage tijdens uw zwangerschap.
Als je twijfelt of als er andere aandoeningen zijn waarbij je je afvraagt of massage wel verstandig is, kunnen we deze lijst ook samen doornemen. Duur van de behandeling: 60 minuten. Maak hier een afspraak. terug naar boven. sportmassage ontspanningsmassage zwangerschapsmassage lichaamsmassage voetmassage beenmassage rugmassage nekmassage massage bij kanker. 2019 Refocus Massage Zwolle.
TIP Massage Spa Green Relax l massage en Beauty behandelingen.
We verzoeken u dan wel vriendelijk om één dag van tevoren contact te zoeken zodat we kunnen afstemmen wat de mogelijkheden zijn. Tel: 038-7852456 Mob: 06-85272118 www.massagespa.nl Address: Nieuwe Markt 24 8011 PG Zwolle Nederland Email: info@massagespa.nl. Copyright Green relax masage spa.

Contacteer ons