Op zoek naar zwangerschapsmassage lelystad?

   
   
 
zwangerschapsmassage lelystad
Massagepraktijk Pallium.
Ik ben Brenda Assenberg-Westra en sinds 2014 ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen, genaamd Pallium. Mijn praktijk zit in het zorgcomplex op de Schans 19-45 te Lelystad. Pallium is een Latijnse benaming en staat voor mantel zorg. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd en ben door het vak masseur gegrepen.
zwangerschapsmassage lelystad.
Zwangerschapsmassage in Lelystad massage-info.nl. De 1 manier om de beste Masseurs te vinden in uw regio. Alle Masseurs In de regio: De 1 manier om de beste masseurs te vinden in uw regio. Kaart weergeven Zwangerschapsmassage in Lelystad. Human Horse Relax Riding Lelystad.
Zwangerschapsmassage Massagepraktijk 4BodyMind. Zwangerschapsmassage Massagepraktijk 4BodyMind.
Dankzij zwangerschapsmassage verloopt de zwangerschap niet alleen aangenamer, ook de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en de bevalling kunnen aanzienlijk afnemen. De zwangerschapsmassage mag alleen worden gegeven als de zwangerschap goed verloopt en het kindje gezond is. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts!
Esther van Roijen Lelystad Flevoland alternatieve therapie voor Massage alle vormen vallen hieronder.
8225 MC Lelystad. Massage alle vormen vallen hieronder. In de Praktijk kunt u terecht voor Therapeutische Massages bijv. voor hoofdpijn en migraine, fibromyalgie, psychosomatische klachten etc. En voor diverse Ontspannende Massages om lekker te kunnen genieten zonder zorgen, en de Zwangerschaps Massage voor moeder en kindje.
Zwangerschapsmassage in Lelystad massage-info.nl.
De 1 manier om de beste masseurs te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Zwangerschapsmassage in Lelystad. Witte Waterlelie Lelystad. Praktijk voor holistische massage en massagecursussen, cursussen aan 2 personen op ieder moment, Ayurvedische massages en massagecursussen specialiteit. Human Horse Relax Riding Lelystad.
Welkom bij Witte Waterlelie Wellness, massage in Lelystad, 0320256301.
Al 10 jaar met mijn praktijk hier in Lelystad. Ik ben zeer ervaren in allerlei massages en geef daar ook cursussen in. Wat is wellness? Dat wil zeggen dat ik je een verdieping geef van de ervaring van rust, harmonie en welbevinden. Je mag er dus gewoon van genieten. Ook wanneer je komt voor vastzittende nek of schouder. De massage zorgt ervoor dat je helemaal ontspant. Alle stressklachten slecht slapen, hoofdpijn, moeheid, vastzittende spieren verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is een praktijk voor holistische massage, dus niet alleen de spieren tellen. Ayurvedische massage is mijn specialiteit: je komt hier ook van in balans, elke massage is anders. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor hotstone behandelingen. De warme biologische olie is heel aangenaam. Dat je ervan mag genieten geeft al aan, dat het anders is als fysio therapie. Wacht dus niet totdat je een burn-out hebt, of in een dip zit, de massages zijn ook preventief. Het is hier heel aangenaam warm. Een heerlijk geurtje waar je blij van wordt. Ik geef ook stoelmassage of zwangerschapsmassage.
Zwangerschapsmassage, Lelystad, Echtfijn massages.
De Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen. We maken gebruik van de heerlijke Volatile zwangerschap massageolie in de geur lavendel of Mandarijn allebei met calendula, jojoba en amandelolie. De olie bevat geen conserveringsmiddelen, of kunstmatige geur en kleurstoffen. Zwangerschapsmassage kan worden toegepast na de eerste 13 weken tot aan de bevalling.
massage lelystad.
Openingstijden Massagesalon Lelystad Kempenaar 142 in Lelystad. Beoordeling service van dit bedrijf: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf: Geef een beoordeling aan Massagesalon Lelystad in Lelystad. Reviews over Massagesalon Lelystad in Lelystad. Goed en vriendelijke masseuses. massage is zeker een aanrader.
Zwangerschapsmassage in Lelystad, Flevoland: Boek direct online! Treatwell.
Rug, schouder en nekmassage. Deep tissue massage. Masseur Top Rated. Boek een duo massage. Last minute waxen. Ontdek Chris Beauty Bar in Den Haag. Summer spray tan. Bank holiday getaways. Zwangerschapsmassage in Lelystad, Flevoland. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand.
massage in Lelystad: Praktijk Touch of Eden. Kom weer snel in balans!
MASSAGE brengt lichaam en geest weer in balans en levert daarmee een positieve bijdrage aan uw gezondheid. Touch of Eden biedt verschillende soorten massages aan voor zowel particulieren als bedrijven. Voor iedere situatie is er een passende behandeling, met zorg en aandacht gegeven. Massage met een personal touch! Erica van Eden Beemster 15 8244 CD Lelystad.

Contacteer ons