Resultaten voor zwangerschapsmassage lelystad

   
   
 
zwangerschapsmassage lelystad
Massagepraktijk Pallium.
Ik ben Brenda Assenberg-Westra en sinds 2014 ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen, genaamd Pallium. Mijn praktijk zit in het zorgcomplex op de Schans 19-45 te Lelystad. Pallium is een Latijnse benaming en staat voor mantel zorg. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd en ben door het vak masseur gegrepen.
Esther van Roijen Lelystad Flevoland alternatieve therapie voor Massage alle vormen vallen hieronder.
8225 MC Lelystad. Massage alle vormen vallen hieronder. In de Praktijk kunt u terecht voor Therapeutische Massages bijv. voor hoofdpijn en migraine, fibromyalgie, psychosomatische klachten etc. En voor diverse Ontspannende Massages om lekker te kunnen genieten zonder zorgen, en de Zwangerschaps Massage voor moeder en kindje.
Zwangerschapsmassage in Lelystad massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Zwangerschapsmassage in Lelystad. Witte Waterlelie Lelystad. Praktijk voor holistische massage en massagecursussen, cursussen aan 2 personen op ieder moment, Ayurvedische massages en massagecursussen specialiteit. Human Horse Relax Riding Lelystad. Sinds 1990 gedipl. Vanaf 2006 gecert. massage therapeut voor paarden massage hippique.
Zwangerschapsmassage, Lelystad, Echtfijn massages.
De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie voor jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt. De zwangerschapsmassage kan qua inhoud erg verschillen, maar is altijd gericht op ontspanning en een gevoel van welbehagen.
Zwangerschapsmassage Massagepraktijk 4BodyMind. Zwangerschapsmassage Massagepraktijk 4BodyMind.
Dankzij zwangerschapsmassage verloopt de zwangerschap niet alleen aangenamer, ook de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en de bevalling kunnen aanzienlijk afnemen. De zwangerschapsmassage mag alleen worden gegeven als de zwangerschap goed verloopt en het kindje gezond is. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts!
Object moved.
massage in Lelystad: Praktijk Touch of Eden. Kom weer snel in balans!
MASSAGE brengt lichaam en geest weer in balans en levert daarmee een positieve bijdrage aan uw gezondheid. Touch of Eden biedt verschillende soorten massages aan voor zowel particulieren als bedrijven. Voor iedere situatie is er een passende behandeling, met zorg en aandacht gegeven. Massage met een personal touch! Erica van Eden Beemster 15 8244 CD Lelystad.

Contacteer ons