Meer resultaten voor zwangerschapsmassage uden

   
   
 
zwangerschapsmassage uden
Wellness spa resort Nederland Fontana.
Saunaplein 1100: 2245: uur. Body Beauty Op afspraak. Hotel 0700: 2300: uur. Restaurant Waters of the World lunch 1200: 1500: uur. Restaurant Waters of the World diner 1700: 2100: uur. Keuken Brasserie SaunaLodge 1130: 2200: uur. Bekijk hier de openingstijden.
Pura Vida, Massage naar keuze 60 min: bespaar 59% in Antwerpen via Social Deal.
Droom helemaal weg tijdens een ontspanningsmassage 60 min of zwangerschapsmassage 60 min bij Pura Vida. Droom helemaal weg tijdens een ontspannende massage naar keuze van 60 minuten. Keuze uit een lichaamsmassage of zwangerschapsmassage. De zwangerschapsmassage is ideaal voor zwangere vrouwen vanaf 3 maanden zwangerschap.

Wilt u ontspannen na het werk of even adem komen in Uden? Sabai Dee Welkness is de locatie in uden voor een traditionele Thaise massage of olierelex massage in een warme en huiselijke omgeving. Geef een beoordeling. 4 stemmen, gemiddeld: 375, van 5.
Duo behandelingen Sanadome Hotel Spa Nijmegen.
In één ruimte wordt u beide behandeld door één schoonheidsspecialiste. Mocht u andere behandelingen in een duo ruimte willen ondergaan kunt u dat altijd bij uw reservering aangeven. Wanneer mogelijk wordt deze dan in een duo ruimte geboekt. Alle Duo behandelingen.:
Leonie Verhulst Praktijk rondom reflexologie, zwangerschap en geboorte.
Door massage van de voeten oefen je een gunstige invloed uit op de hele mens. Je baby in je buik groeit en door het toenemende gewicht en je veranderende houding wordt er ook nog wat van je spieren gevraagd. Verwen jezelf met een heerlijke zwangerschapsmassage.
Massage praktijk Gaia Uden.
vormen van massage, afgestemd op wat voor u belangrijk is.: dynamische massage pulsing. integratieve massage combinatie van bovenstaande massages. Tevens kunt u bij mij terecht voor PAS therapie en Dorn-therapie. U bent van harte welkom! massage Gaia Uden. Massage praktijk Gaia Uden.
DE 10 BESTE wellness centra en spa's' in Noord-Brabant.
Activiteiten in de omgeving van The Student Hotel Eindhoven. Activiteiten in de omgeving van NH Collection Eindhoven Centre. Activiteiten in de omgeving van Bliss Boutique Hotel. Activiteiten in de omgeving van Van der Valk Hotel Uden Veghel. Activiteiten in de omgeving van Hotel Nassau Breda.
Zwanger Zwangerschapscursussen en bijeenkomsten Zwangerschapsmassage Welkom kraamzorg.
Kraamzorg in Son en Breugel. Kraamzorg in Uden. Kraamzorg in Veghel. Kraamzorg in Venray. Kraamzorg in Vught. Kraamzorg in Wijchen. Kraamzorg in ziekenhuis. Verloskundige Samenwerkings Verbanden. Visie Welkom Kraamzorg. Werken bij Welkom Kraamzorg. Vacature kraamverzorgenden Land van Cuijk. Stel een vraag. Inloggen mijn Welkom Kraamzorg. we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Home Zwanger Zwangerschapscursussen en bijeenkomsten Zwangerschapsmassage. Ook als er geen specifieke klachten zijn, kan de massage als een versterkende en verkwikkende behandeling worden gegeven. Massage vergroot het lichamelijke bewustzijn en kan bijdrage aan ontspanning als voorbereiding op de bevalling. Ook bestaat de mogelijkheid om na de bevalling gebruik te maken van postnatale massage.
Een" zwangerschapsmassage verkleint de kans op een vroeggeboorte."
Ik" kan mensen snel op hun gemak stellen." Klanten die een zwangerschapsmassage boeken bij Mooi Beauty Wellness krijgen 20% procent korting op een gezichtsbehandeling. Die hoeft niet gelijktijdig worden afgenomen. Voor meer informatie kijk op www.mooi-schoonheidssalon-veghel.nl. Afspraken maken kan via de website of via 06-53837326 of info@mooi-beauty-wellness.nl. De salon is ook in de avonduren en op zaterdag geopend. MOOI Beauty Wellness is gevestigd aan de Steenovenstraat 16 in Mariaheide, precies tussen Uden en Veghel.
Home Praktijk Via Handen Ervaar, ontspan en herstel.
Over Via Handen. Ervaar, ontspan en herstel. VoetreflexPlustherapie Guasha Ontspanningsmassage Hotstonemassage Basische Kruidenstempelmassage Zwangerschapsmassage Bachbloesems Aromatherapie S.P.A. Biotensor Natuurgeneeskundige adviezen. Voetreflexplus brengt de Chinese en westerse voetreflex samen. De combinatie biedt veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

Contacteer ons