Op zoek naar zwangerschapsmassage zeist?

   
   
 
zwangerschapsmassage zeist
Massage en Yoga Zeist Yogan massage yoga.
Van harte welkom bij Yogan. Ook als je op zoek ben naar een gecertificeerd yogadocent voor het geven van bedrijfsyoga op locatie of zoek je privé-zwangerschapsyoga dan ben je bij Yogan op het juiste adres. YOGAN massage yoga. Julianaplein 4, Zeist.
Zwangerschapsmassage Yogan massage yoga.
Een zwangerschapsmassage kan hierbij ondersteunend werken en is een kado voor jezelf en je kindje. De massage is vooral gericht op ontspanning, het voelen van je lichaam en tot rust komen in je hoofd. Het is daarom ook heel fijn om deze massage in je verlof te doen zodat je ontspannen de bevalling in kunt gaan.
Cursussen Verloskundigen Praktijk Driebergen.
Caroline Brand in Doorn. Adres: Arnhemsebovenweg 285, 3971 MH Driebergen. Haptonomie: praktijk Rondom Utrechtse Heuvelrug. Marion de Moed Damoiseaux. Nadja Vos in Driebergen. Ilse Herrebrugh in Driebergen en Doorn. Adres: Velperengh 32, 3941 BZ Doorn. Kitty van de Berg in Zeist.
Zwangerschapsmassage in De Bilt, Bunnik, Houten en Zeist massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Zwangerschapsmassage in De Bilt, Bunnik, Houten en Zeist. Massage-en Opleidingsinstituut van de Bilt Houten. Massage-en Opleidingsinstituut van de Bilt is toonaangevend en vernieuwend op gebied van cursussen en opleidingen. Toonaangevend daar we de beste docenten hebben en we.
Zwangerschapsmassage Fysiotherapie Sanatoriumlaan Zeist.
De massage wordt gegeven door Lisette Bos, maar kan ook aangeleerd worden aan de partner. Ervaring heeft geleerd dat de zwangerschapsmassage erg goed is voor de betrokkenheid van de aanstaande ouders op elkaar en op hun kindje. Het biedt rust, intimiteit en tijd voor elkaar.
Tarieven ZwangerFit Zeist Bilthoven.
Totaal 12 weken geldig. Babymassage 3 lessen van 1 uur. Totaal Bij minimaal 3 deelnemers. ZwangerschapsMassage 30 minuten. Voor 30 min. ZwangerschapsMassage 60 minuten. Voor 60 min. Meer lessen binnenkort beschikbaar. Mindfulness Per Les. Meer lessen binnenkort beschikbaar. 2019 ZwangerFit Zeist Bilthoven.
De-Fit Massage Driebergen/Zeist Home.
Welkom bij Dé-Fit Massage Therapie in Driebergen-Rijsenburg. Ons team van Sportmasseurs en Massagetherapeuten staat voor u klaar! Wij bieden de juiste behandeling voor vrijwel al uw klachten.; Rug-nek, en schouderklachten klachten van spieren en gewrichten stress gerelateerde klachten hoofdpijn of migraine lusteloosheidvermoeidheid, en depressiviteit Burn-out stijfheid en stramheid fibromyalgie cellulitis maag-en darmklachten RSI tennisarm/ golferselleboog whiplash carpaal tunnelsyndroom restless legs ouderdomsklachten zoals artrose/ artritis.

Contacteer ons