Meer resultaten voor pedicure den bosch

   
   
 
pedicure den bosch
Pedicure-vacatures juli 2019 Indeed.nl.
Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link Afmelden in onze berichten te klikken. Pagina 1 van 183 vacatures. Plaats je cv In enkele seconden. Nagel styliste/ Pedicure. Den Haag Centrum.
Pedicure Beauty Feet by Ilse Moerings Rosmalen Den Bosch Pedicure.
Als u met regelmaat een pedicure behandeling bij mij ondergaat, zorg ik ervoor dat uw voeten vrij blijven van pijn door eelt, wat een branderig gevoel geeft en de kans bestaat op kloven, ingroeiende teennagels, pijnlijke likdoorns en kloven, en het verzorgen van schimmelnagels.
Dian's' Pedicure Studio Homepage.
M ijn naam is Dian Versfeld-Taks, ik ben sinds juni 2008 een gediplomeerd pedicure. Vanaf eind mei 2011 mag ik mezelf Medisch Pedicure noemen! De specialisaties die bij deze opleiding horen zijn.: Risico voet: o.a reuma, diabetici, spastische, verwaarloosde en oudere voet.
De Haar en Beauty Webshop Haarshop.nl.
Deskundige klantenservice via 026-3210966. Klanten beoordelen ons met een 9.4 op Kiyoh. Professionele merken voor scherpe prijzen. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Haarshop.nl makkelijker te maken. Door verder gebruik te blijven maken van onze website ga je daarmee akkoord.
BCC Altijd de beste prijs met de BCC prijsgarantie. BCC.
Computer accessoires Muis, Toetsenbord, Speaker. Scheren en trimmen Scheerapparaat, Bodygroomer, Baardtrimmer. Scheren en ontharen Ladyshave, Epilator, Ontharingssysteem. Mondverzorging Elektrische tandenborstel, Monddouche, Mondverzorging accessoires. Haarverzorging Fohn, Heteluchtborstel, Stijltang. Beauty Manicure / pedicure, Gezichtsverzorging, Gezichtsbruiner. Manicure / pedicure. Gezondheid Thermometer, Weegschaal, Bloeddrukmeter.
Medisch Pedicure Rosmalen.
Bij praktijk Medisch Pedicure Rosmalen wordt gewerkt volgens de hygiƫnerichtlijnen van de code voor het voetverzorgingsbedrijf. De pedicure praktijk beschikt over geavanceerde apparatuur en de materialen die gebruikt worden voldoen aan de gestelde eisen van de branche. Angst voor een pedicure behandeling of schaamte voor de staat van de voeten komt vaak voor.
Podotherapeut Pedicure Voetencentrum Wender.
De medisch pedicure is in die zin dus breder opgeleid dan een pedicure met een aantekening. Wat is een pedicure met een aantekening diabetische of reumatische voet? Pedicures met een aantekening diabetische of reumatische voet hebben naast de basisopleiding tot pedicure een cursus gevolgd, waardoor zij gespecialiseerd zijn in het behandelen van deze risicovoeten.
Pedicure.
Je kan daar als pedicure veel aan doen door niet alleen te zorgen voor een juiste verzorging, doch ook een perfecte voorlichting niet alleen aangaande de verzorging van de voeten, maar ook ten aanzien van het dragen van juist schoeisel e.d.
Havenco Opleidingsinstituut Opleidingen.
Hiermee zijn onze cursisten verzekerd van een erkend diploma Pedicure of Medisch Pedicure. Al onze cursussen zijn geaccrediteerd door ProCert. De examens voor het branchediploma Pedicure en het branchediploma Medisch Pedicure worden afgenomen door exameninstituut TCI. Pediroda is geregistreerd bij het CRKBO Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.
Martines Voetenwerk in SCHOONEBEEK Home.
Mijn naam is Martine van den Bosch en ik ben medisch pedicure. Ik ben gecertificeerd om risicovoeten te behandelen en het ligt eraan hoe u verzekerd bent of u een vergoeding kunt krijgen voor de behandeling. Onder risicovoeten wordt verstaan, diabetische voet, reumatische voet, spastische voet, oncologische voet, verwaarloosde voet en oudere voet.

Contacteer ons