Resultaten voor duo massage den bosch

   
   
 
duo massage den bosch
Prijzen Wellness Studio Pramuk.
Hier vind u de prijzen van Massage Den Bosch Wellness Studio Pramuk. Heeft u specifieke wensen of klachten, neem dan contact met ons op voor maatwerk. U kunt nu ook gemakkelijk met pin betalen. terug naar website. Massages 60 minuten. Tradionele Thaise Massage.
QoQo Massage s Hertogenbosch.
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur! Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen.
Naree massage Massagesalon in s-Hertogenbosch, Noord-Brabant Treatwell.
5216KS Den Bosch. Naree Phaengsroinoi, oorspronkelijk uit Thailand, is eigenaresse van Naree Massage. Na haar opleiding aan de Ramkamheang Universiteit heeft ze jaren als masseuze in Bangkok gewerkt. In 2009 is ze in s-Hertogenbosch haar eigen praktijk begonnen. Ze streeft naar een perfecte samenwerking tussen traditionele Thaise Massage en westerse medicatie fysio.
Massage Den Bosch Wellness Studio Pramuk.
In het centrum van Den Bosch vindt u Wellness Studio Pramuk, dé massage studio voor een professionele massagebehandeling. Sinds 2012 vindt u onze geheel nieuw ingerichte studio in hartje Den Bosch. Naast de meest uitgebreide behandelingen vindt u bij Wellness Studio Pramuk ook een Sauna, Whirlpool en Massagedouche.
Wellness Centre De Thermen.
Wellness Centre de Thermen biedt verschillende behandelingen aan, zo kunt u kiezen uit een groot aanbod van massages, gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures. Wij beschikken ook over onze eigen hammam wat u solo kunt boeken en in duo vorm, in combinatie met Ghassoul is ook mogelijk.
Tarieven van Naree Massage Yogatherapie Den Bosch.
Hierbij bepaalt u wat lekker is! Het is mogelijk om de pittigheid van de gerechten af te stemmen op uw wensen! Er is hiervoor een apart ingerichte ruimte. Meerprijs voor de Sabai Duo is 65 E. Copyright 2017 Naree Massage Den Bosch Webhosting door Top-Webdesign.nl.
Naree massage Traditionele Thaise massage.
Wat me het meest opviel in Nederland, is de grote verscheidenheid aan mensen en de grote tolerantie die mensen naar elkaar hebben. De gezelligheid en de knusheid die mensen vooral in huis zoeken. In Thailand hebben wij maar een seizoen, de winter, waarin het met 25 graden koud is. Copyright 2017 Naree Massage Den Bosch Webhosting door Top-Webdesign.nl.
Goedkope massage in Den Bosch: Hoge kortingen tot 70% op massages in Den Bosch GROUPON.nl.
Denk dan eens aan een massage in Den Bosch! In Den Bosch een massage krijgen betekent dat u zich snel weer fris en energiek zult voelen. Bovendien kunt u nu profiteren van een geweldige aanbieding met kortingsbonnen van Groupon! Met deze kortingsbonnen kunt u aanzienlijk besparen op een massage in Den Bosch.
THAIS WELLNESS CENTRE DEN BOSCH.
Maar ook als u nergens last van heeft, is een Thaise massage in zijn vele vormen puur genieten en dus ontspannen! U bent als klant van Thais Wellness Centre Den Bosch het best te omschrijven als.: de klant die verlichting van lichamelijke klachten wil.

Da Wellness Spa in De Bosch biedt naast de bekende Traditionele Thaise Massage, diverse massagebehandelingen vanaf 39 per uur Behandelingen: Traditionele Thaise Massage meer. Den Bosch admin. Studio Pramuk, Well-Being and Health Center, bevindt zich in het centrum van Den Bosch, u kunt hier terecht voor een ontspannende maar professionele massagebehandeling.

Contacteer ons