Zoeken naar pedicure aan huis den bosch

   
   
 
pedicure aan huis den bosch
Hester Uw Pedicure Aan Huis, Pedicurebehandeling 45 min: bespaar 53% in Zwolle via Social Deal.
Hester Uw Pedicure Aan Huis. Hester Uw Pedicure Aan Huis komt zoals de naam al doet vermoeden bij jou thuis om je voeten een optimale verzorging te geven. Ze is een zéér ervaren en gediplomeerd pedicure met aantekening diabetische en reumatische voet.
Pedicure Vught verzorgde voeten ontspannen voeten.
Nimue Skin Technology. Botox, fillers en injectables Den Bosch. Minerale make-up Jane Iredale. Selecteer een pagina. Voeten die gezien mogen worden. Onze voeten vergeten we nog weleens. En dat terwijl ze veel werk voor ons verzetten. Zeker mensen die veel sporten, een staand beroep uitoefenen of er aanleg voor hebben, doen goed aan een bezoek aan de pedicure.
Over Tessa-oud Schoonheidssalon Tessa.
Sinds 2001 zelfstandig, Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialist, pedicure, masseur en visagiste. Sinds 5 maart 2002 heb ik mijn eigen schoonheidssalon. Ik ben begonnen in Den Bosch met een praktijk aan de Vlijmenseweg. Vervolgens een praktijk aan huis op de Kievitstraat in Nijmegen, daarna op de Groen van Prinsterenlaan op de Maaspoort en ook weer een aan huis in Molenhoek.
Diensten: in s-Hertogenbosch pedicure-info.nl.
Naast mijn praktijk aan huis werk ik ook ambulant Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Engelen, Den Bosch., Lisa's' Voetverzorgingspraktijk Kerkdriel. Lisa's' Voetverzorgingspraktijk Diabetische Voetverzorging Manicure Ook aan huis Lid van Provoet, KRP, KvK. Medisch Pedicure Brabant Gemonde. Gespecialiseerd in Nagelbeugeltechniekorthese, en, gediplomeerd medisch pedicure in de sport.
De Voetvogel pedicurepraktijk.
Al meer dan 125, jaar onderweg naar u. Bij u thuis. Welkom op de site van pedicurepraktijk De VoetVogel. Mijn naam is Merel Mulders, sinds 2005 ambulant pedicure. Dit betekent dat ik voor de behandeling bij u thuis kom. c 2005-2019 De Voetvogel Tel.
Pedicuresalon Mabel Midden-Drenthe Koopplein.nl.
Pedicuresalon Mabel is uw pedicure in Midden-Drenthe, zowel ambulant als thuis. Tegenwoordig zijn wij ook gespecialiseerd in nekklachten en schouderklachten. Wij zijn aangesloten bij de Atlas Massage Groep. De Atlas Massage Groep is een stichting ter bevordering van. een landelijk netwerk van zelfstandig ondernemende masseurs en. masseuses, die altijd voor u klaar staan om u in korte tijd en op. een zachte manier van uw nek en schouderklachten af te helpen. Zonder te kraken of hulpmiddelen en zonder vervelende napijn. Wie heeft het tegenwoordig niet; een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook vervelende knopen komen veelvuldig voor. Een bezoek aan de reguliere masseur of therapeut is meestal geen pretje, omdat de knopen er vaak hardhandig worden uitgedrukt, wat met veel pijn en blauwe-plekken-gevoel gepaard gaat.
Pedicure Myfootcare.
Myfootcare is de praktijk voor ambulante pedicurezorg en podotherapie in de regios Vught en Den Bosch. Onze pedicure behandelingen vinden bij u thuis plaats, hierdoor hoeft u niet uw huis te verlaten en kunt u een afspraak maken op een tijdstip dat uitkomt. Onze podotherapie behandelingen vinden bijvoorkeur plaatst in onze eigen praktijk te Vught. Onze Podotherapiepraktijk is gevestigd aan de Moleneindstraat 18 te Vught.
Welkom op de website van Zorggroep BeRoEmD.
Over zorggroep BeRoEmD. De huisartsen in de regio BErlicum, ROsmalen, EMpel en Den Bosch zijn onder de naam zorggroep BeRoEmD een samenwerkingsverband aan gegaan om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren aan patiënten met chronische ziekten. De huisartsen willen deze zorg dicht bij huis leveren, dus in de huisartsenpraktijk.
Pedicure Maaspoort.
In het voorjaar van 2016 ben ik gestart met mijn eigen pedicure praktijk Pedine in de wijk Maaspoort in s-Hertogenbosch. In februari 2017 heb ik mijn branche-diploma Medisch Pedicure gehaald. Maak een afspraak! Goede voetverzorging is belangrijk. Vaak wordt er te lang doorgelopen met pijnlijke voeten door likdoorns, eelt of ingroeiende nagels. De meeste voetproblemen zijn op te lossen. Ik geef uw voeten graag de aandacht en professionele zorg die ze verdienen. Mijn modern uitgerust pedicurepraktijk is gevestigd aan huis, op de 1e verdieping.
Gecontracteerde Pedicures AchilleonZorg.
van den Bosch de Groote. De Kerfjes 45. Pedicure Praktijk Albertha. De Goornhoek 20. Prins Hendrikkade 42. Manueel Praktizijn pedicure Mirjam Annema. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Rameau voet en schoencomfort.

Contacteer ons