Meer resultaten voor provoet pedicure den bosch

   
   
 
provoet pedicure den bosch
Pedicure aan huis in s-Hertogenbosch pedicure-info.nl.
Naast mijn praktijk aan huis werk ik ook ambulant Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Engelen, Den Bosch., Lisa's' Voetverzorgingspraktijk Kerkdriel. Lisa's' Voetverzorgingspraktijk Diabetische Voetverzorging Manicure Ook aan huis Lid van Provoet, KRP, KvK. Pedicure praktijk Monique Buijzen Gemonde. In de omgeving binnen 15 km.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
Pedicure Den Bosch Sanne's' Voetique Pedicure werkzaam Den Bosch.
Pedicure Den Bosch Sanne's' Voetique Pedicure werkzaam Den Bosch. Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? Eerst bekijk ik nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit: nagels knippen, het behandelen van alle probleemgebieden zoals eelt, likdoorns, kloven, schimmelnagels, ingegroeide nagels etc, schoonmaken van de nagelomgeving en het incrèmen van de voeten met een verzorgende voetcrème. Code van de voetverzorger. Ik werk volgens de code van de Voetverzorger/pedicure. Dit is een handleiding voor voetverzorgers/pedicures met betrekking tot de eisen die gesteld worden aan de uitvoering van een voetverzorgingbedrijf. Het betreft dan wettelijke eisen en branche normen op het gebied van.: Als pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet wat voor u inhoudt dat uw voeten vakkundig worden behandeld volgens de wettelijke hygiëne eisen.
Y. Jong in S-HERTOGENBOSCH.
Als gediplomeerd pedicure staat kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Ik ben ook ambulant en kan u dus ook thuis bezoeken voor een pedicurebehandeling. Ik ben een pedicure met de aantekening nagelreparatie en correctie en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet.
Medische Voetzorg Den Bosch Professionele Voetzorg.
Als u producten zoekt om uw voeten te verzorgen bent u aan het juiste adres. Medische pedicurepraktijk in Den Bosch waar u terecht kunt voor professionele voetverzorging. Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle mogelijke risicovoeten te behandelen.
VoetenSalonMiranda in S-HERTOGENBOSCH Home.
Verder ben ik nog altijd bezig om via cursussen en opleidingen mij verder te scholen zodat ik mijn clienten nog beter kan helpen. Ik ben aangesloten bij branche organistie Provoet en Procert het Kwaliteits register pedicure. De voeten zijn nog al eens een ondergeschoven kindje waardoor ze vaak vergeten worden.
Provoet Marjan's' Pedikuurtje medisch pedicure pedicure Den Bosch voeten Den Bosch.
De meeste leden voeren het logo van ProVoet op hun gevel, op hun afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik. Marjans Pedikuurtje is aangesloten bij ProVoet met lidnummer: 311847. Copyright 2018 Marjan's' Pedikuurtje medisch pedicure pedicure Den Bosch voeten Den Bosch Uw voeten in goede handen medisch pedicure pedicure Den Bosch.
Pedicure en voetverzorging Den Bosch / s-Hertogenbosch.
Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon. U kunt de zoekresultaten filteren met behulp van de specialisatie filter en u vindt zoekresultaten in iedere wijk noord, oost, zuid en west van Den Bosch.
Provoet pedicure Den Bosch Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Den Bosch. Provoet pedicure in Den Bosch resultaten 1 20 getoond van 126. Voel je jonger zie er gezond Pure ontspanning! U zocht: Provoet Pedicure in Den Bosch. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Den Bosch?
Medisch Pedicure Rosmalen.
Behandeling bij kinderen. Bij praktijk Medisch Pedicure Rosmalen wordt gewerkt volgens de hygiënerichtlijnen van de code voor het voetverzorgingsbedrijf. De pedicure praktijk beschikt over geavanceerde apparatuur en de materialen die gebruikt worden voldoen aan de gestelde eisen van de branche.

Contacteer ons