Zoeken naar shiatsu massage den bosch

   
   
 
shiatsu massage den bosch
shiatsu den bosch index.
In China wordt shiatsu door reguliere artsen beoefend. De massage heeft een preventieve werking. Zij zorgt ervoor dat mensen gezond blijven. Shiatsu kan in een vroeg stadium spanningen en blokkades opsporen en het lichaam helpen zijn natuurlijke balans te herstellen.
Keuze uit 3 ontspannende massages bij Shiatsu Den Bosch vanaf 14 Mensvoort consult shiatsu massage Groupon.
Laat je in de massagestoel of op de massagetafel masseren tot Koning Zen bij Shiatsu Den Bosch vanaf 14. Je kan zelfs nog kiezen uit de volgende drie opties Optie 1 voor 14 Stoelmassage van 25 minuten waarde 30 Optie 2 voor 19 Ontspanningsmassage van 45 minuten waarde 50 Optie 3 voor 24 Shiatsu massage van 60 minuten waarde 65 Shiatsu is een eeuwenoude massagetechniek die een directe invloed heeft op de werking van spieren en organen.
Shiatsu Massage Therapie Den Bosch.
Shiatsu Massage Den Bosch wordt gerund door Marloes van Mensvoort. Zij is Shiatsu Therapeute geregistreerd NVST en een bijzonder fijne masseuse. Met sterke intuïtie, veel rust en oprechte aandacht wordt u in een ontspannen toestand gebracht, waardoor er aan mogelijke klachten gewerkt kan worden.
Iokai shiatsutherapie in Den Bosch.
Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Den Bosch. Shiatsu Den Bosch. In Den Bosch en omstreken zijn diverse shiatsutherapeuten gevestigd, die allen aangesloten zijn bij de beroepsvereniging voor iokai shiatsutherapeuten, de VIS. U kunt hier terecht voor een shiatsubehandeling of shiatsu massage.
Shiatsu Massage Therapie Den Bosch Massagesalon in Graafsepoort, Noord-Brabant Treatwell.
5213BS Den Bosch. Marloes is shiatsu therapeute en geeft bijzonder ontspannende shiatsu massages in haar praktijk aan de Pieter Breughelstraat in Den Bosch. Bij Shiatsu Massage Therapie kun je terecht voor persoonlijk afgestemde behandelingen van stevige shiatsu tot zacht energetisch.
Massage Den Bosch Bimu Shiatsu massage Den Bosch.
Shiatsu massage Den Bosch richt zich naast de klacht ook op het algeheel welzijn. Bimu Shiatsu massage Den Bosch wordt vergoed door zorgverzekeraars via de aanvullende verzekeringen. Shiatsu massage in Den Bosch heeft veel voordelen. De beste punten van Bimu Shiatsu massage Den Bosch op een rijtje.:
Shiatsu massage Den Bosch.
Shiatsu massagebehandelingen bij Bimu Shiatsu worden vergoed door zorgverzekeraars. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Naast dat shiatsu massage je vitaliteit verhoogt, is gemasseerd worden natuurlijk prettig. Shiatsu massage Den Bosch. De praktijkruimte ligt dicht bij Centraal Station Den Bosch en is goed bereikbaar.
De prikkel praktijk voor acupunctuur shiatsu massage Den Bosch Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
In 2003 is het winkelhart van Den Bosch verkozen tot beste centrum van Nederland. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Den Bosch, die ook te vinden zijn in de rubriek de prikkel praktijk voor acupunctuur shiatsu massage!

Contacteer ons