Resultaten voor cursus massage den haag

   
   
 
cursus massage den haag
Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording.
Maak een profiel aan. Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording. 2518 JA Den Haag. Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met deze massagevorm de cursusruimte en de manier van lesgeven meld je dan aan voor een workshop. De prijs is slechts 19 euro en als bijkomend voordeel leer je enkele massagegrepen voor het masseren van de rug schouders en nek! Regelmatig wordt er een massagecursus gegeven in een weekend en als avondcursus.
Massage Opleiding Cursus Workshop Massagepraktijk.
Massage leren van hobbyist tot professioneel! Leer in één les rug schouder. nek massage en maak kennis. Daarna weet je wél wat je moet. doen als je iemand masseert. Deze workshop om kennis te maken. met massage kost maar 19 euro! Word binnen één jaar. De opleiding op vrijdagen is net. start op zaterdag 16 september. Introductie les op zondag 2 juli.
Vergelijk 11 Massage opleidingen trainingen en cursussen in Den Haag Springest.
MBO Opleiderscore star 79 NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 79 uit 23 ervaringen. Den Haag Amsterdam en 44 andere regio's. Cursus Thaise Massage Bij deze video-cursus maakt u kennis met Thaise massage. Het is van origine een medicinale handeling waarbij lichaam. E-Learning 39 check Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Opleiderscore star 95 ZK-Academie heeft een gemiddelde beoordeling van 95 uit 2 ervaringen. Open dag erkende Massage Opleidingen zondag 18 december 2016 Leiden. Den Haag Amsterdam en 12 andere regio's. Wil je werken bij een sportvereniging als sportmasseur? Wil je gaan werken in een fysiotherapiepraktijk en de fysiotherapeut ondersteunen m.
Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage Sportmassage.
Met de regulierelagere schoolvakanties wordt rekening gehouden. Per persoon afhankelijk is de gemiddelde studiebelasting tussen de 2 en 10 uur per week. Er zijn verschillende cursusdagen. Capelleaan den IJssel maandagavond woensdagavond woensdagmorgen of zaterdagmorgen. U kunt kiezen uit één van de avonden of ochtenden. Per cursus wordt 1 maal in de week lesgegeven. De lessen voor de avondcursus zijn van 19.30 22.30 uur. De lessen voor de ochtendcursus zijn van 09.30 12.30 uur. In deze tijd wordt zowel theorie als praktijk gedaan. Capelle aan den IJssel de lessen worden gegeven in het goed geoutilleerde gebouw van de 1e Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage aan het Hollandsch Diep 63. Het is centraal gelegen voor de gehele regio ruime gratis parkeergelegenheid en is goed te bereiken met openbaar vervoer.
Lomi Lomi Massagecursus in Den Haag en Nijmegen.
Wat leer je in en wat kun je verwachten van de Lomi Lomi Massagecursus? Praktijk Uit Handen biedt een vijf daagse Basiscursus Lomi Lomi Massage aan en een vier daagse vervolg cursus in Den Haag en Nijmegen. Wat kun je verwachten in deze cursus. na het volgen van de cursus kun je een Lomi Lomi massage geven van 60 à 90 min. je leert leert de Lomi Lomi principes gronding adem flow verbinding hart en handen en verbinden van lichaamsdelen integreren in je massage. Deze zorgen er voor dat je behandeling in de diepte werkt de verschillende delen in jezelf zowel op fysiek als mentaal en emotioneel niveau weer met elkaar verbindt en het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleert.
Massage Den Haag en Rijswijk.
Jan ten Brinkstraat 73. 2522 HV Den Haag. 06 199 99 547. Meer informatie rond Massage en Bewustwording. Wat is het effect van massage fysiologisch en mentaal. Kenmerken van de massage in Den Haag bij Praktijk Uit Handen. Ontstaan en werking van de Trager Approach. Theorie rond het lichaam. Achtergrond en visie Uit Handen massagepraktijk in Den Haag. Visie en achtergrond van Lomi Lomi Massage.
Massage cursus in Den Haag.
leer hoe je spanning kunt voelen en verminderen met diverse massage technieken. Je leert je lichaam zo in te zetten dat je niet moe wordt. Lomi Lomi Massage Cursus. Intensieve cursus van 5 dagen inclusief gratis instructie DVD voor ervaren masseurs en beginners. Ontzie je gewrichten masseer vanuit je hele lichaam en integreer lichaam ziel en bewustzijn. In deze cursus leer je oa. Lomi Lomi Massage geven van 90 min. veel masseren met je onderarmen in een doorgaande flow. de Flying Dance Meditatie Ka'aleleau. de principes die in de Lomi Lomi en Flying Dance verweven zijn die de massage tot een helende ervaring maken op fysiek emotioneel en bewustzijns niveau.
Massage Opleiding den Haag word in 1 jaar professioneel masseur!
Meer mogelijkheden bij Anand. Bij ons kun je naast de massage opleiding ook terecht voor andere opleidingen en cursussen. Wilt u liever een massage cursus of meditatie cursus volgen dichtbij Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 075 711 2133 of ons mail ons via info@anand.nl. Foto Album Massage Opleiding. Massage Opleiding Noord Holland.
Massage cursus Cursus masseren Massagecursus.
Ideaal als jullie verschillende werktijden hebben. De privélessen massage van circa twee en een half uur per les vinden plaats in de massagepraktijk van een van de trainers in Den Haag of Leiderdorp. Wil je weten wat de drie belangrijkste zaken zijn die je moet weten als je gaat masseren? Meld je hiernaast aan voor de infomail en je ontvangt ze direct in je mailbox!
Shiatsu-school Den Haag CSMBK. Beroepsopleiding Namikoshi shiatsu therapeut.
CSMBK Massageschool Den Haag. Mijn school voor massage en beweging. Namikoshi shiatsu therapeut instroom per 6 april 2016. MBK-opleiding 1 of 2 jaar SNRO-geaccrediteerd. Yoshinori Miyashita Sensei bijscholingslessen. Namikoshi shiatsu therapeut instroom per 6 april 2016. MBK-opleiding 1 of 2 jaar SNRO-geaccrediteerd. Yoshinori Miyashita Sensei bijscholingslessen. Geïnteresseerd in onze opleidingen?

Contacteer ons