Op zoek naar massage cursus?

   
   
 
massage cursus
Massage workshop Kom tot Jezelf bij Yurtlife.
Klik hier om de cursus te bestellen. Wij bieden je een online massage cursus van hoog niveau, welke zeer goed te volgen is door iedereen die interesse heeft in de massage cursus. Er is dan ook geen vooropleiding vereist en jong en oud zijn van harte welkom.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Bijna al onze cursussen zijn of worden binnenkort MBO of HBO geaccrediteerd door de KTNO, de BATC, de NVST en de VBAG. Op elke cursuspagina kun je exact zien waarvoor de desbetreffende cursus is geaccrediteerd en voor welk niveau. Onze MBO cursussen zijn vooral praktijkgericht, je oefent op je medecursisten en je leert de theorie spelenderwijs. In onze HBO cursussen en opleidingen komt er natuurlijk ook een gedeelte theorie bij. Dit start binnenkort.: VakOpleiding StoelMasseur op 10 woensdagavonden, start op 29 mei 2019. VakOpleiding KIOM Masseur op 15 dinsdagen, start op 28 mei 2019. Onze missie en visie. Wij willen de wereld mooier en zachter maken door mensen uit hun hoofd in hun lijf te brengen, weg van de jachtige samenleving, terug naar het gevoel en het Nu. Het is onze ambitie om door middel van onze cursussen en opleidingen te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met massage zodat aanraken en aangeraakt worden een standaard wordt in deze wereld.
Babymassage Nederland.
In de vele jaren dat ik de cursus Babymassage aan ouders gaf, heb ik me verdiept in Shantala technieken. Is het reëel om een massage uit een totaal andere cultuur zonder aanpassingen in Nederland te integreren? Waarom worden nou juist die technieken toegepast en wat is de werking ervan?
Cursus Masseren kan je leren Vitras.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Thuiszorg / Wijkzorg / Vitras biedt: / Cursussen / Cursus Masseren kan je leren Cursus Masseren kan je leren. Een massage is veelal een prettige manier om lichaam en geest te laten ontspannen.
Massage workshop bij Dharma-Lotus in Breda of Wolfheze.
Massage is geen opvolging van allerlei moeilijke technieken. Massage is voelen, aanvoelen, meegaan en spelen en iedereen kan het eenvoudig leren; gewoon door het te doen. Deze workshop is géén tantra maar sweda, je bent dus gewoon gekleed op het gemasseerde lichaamsdeel na. Iedereen kan masseren en met een paar handgrepen gaat het alleen maar beter. In plaats van een langdurige cursus bieden we losstaande workshops aan, steeds met een ander thema gebaseerd op het energetische systeem van de mens.
Massage cursus Cursus masseren Massagecursus Den Haag.
Door het zorgvuldig en met aandacht toepassen van diverse handgrepen geef je een massage, waardoor mensen lichamelijk en geestelijk ontspannen. Tijdens de massage cursus oefen je onder professionele begeleiding de technieken op een andere deelnemer en word je zelf gemasseerd.
Introductiecursus masseren in Utrecht Esoterra Massage opleidingen.
Met deze cursus masseren in Utrecht leer je in twee cursusdagen van 1000: uur tot 1700: uur alle basisvaardigheden voor het geven van een complete massage. Je leert technieken voor het masseren van handen en armen, rug, hoofd, nek en schouders, voeten en benen.
Massage cursus Hilversum Massagepraktijk Het Qi Punt.
Aan het einde van de cursus of workshop krijg je een certificaat en een hand-out. Thaise tafel massage cursus en massage workshops. Periodiek kun je bij Qi Punt Hilversum de onderstaande massage workshops en de cursus Thaise tafel massage volgen.
Healing Massage cursus Inner Stillness.
Door middel van meditatie gaan we contact maken met de helende energiestroom van liefde en ga je ervaren wat deze energie brengt bij het geven van handoplegging en massage. Tijdens de cursus. leer je intuïtief een volledige Healing Massagesessie te geven door middel van handoplegging en een zachte massage met olie.
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Start.
Via deze site kunt u gebruik maken van de daarin opgeslagen lessen en tal van andere studiemogelijkheden betreffende de cursus. Wij hebben in de maand juni nog een drietal zeer praktische cursussen in onze agenda staan. Wij bieden namelijk nog de stoelmassage, AQAMA massage en de Medical Taping aan.

Contacteer ons