Zoeken naar massage cursus

   
   
 
massage cursus
Massage cursus voor beginners Beauty Center Plantinga.
Sinds enkele jaren wordt deze cursus met succes gegeven, er is eventueel aansluitend ook een cursus voor gevorderden. Bij deze dagcursus zit een lunch inbegrepen. Naast deze cursus is er ook de reguliere Massage Cursus voor Beginners, deze bevat 5 donderdagavonden van 19.30 21.30 uur.
Massage-workshop en massage-cursus Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam en Utrecht.
was een mooie dag tijdens de cursus ontspanningsmassage. Flink gelachen en veel geleerd. Tot over twee weekjes in Rotterdam bij lees meer. Astrid Van Enk. Bedankt voor de heerlijk leerzame dag gisteren! In deze ene dag meer geleerd en gemasseerd dan tijdens de eerste 2 maanden van mijn opleiding tot Sportmasseur! Hou me op de hoogte van de vervolgcursussen. Wil je in korte tijd leren masseren en dit ook thuis kunnen toepassen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden je diverse massagecursussen aan van een dag waarin je kennis kunt maken met uiteenlopende massagevormen. Je leert in een korte tijd een aantal basistechnieken waarmee je daarna thuis aan de slag kunt. Deze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud, want iedereen kan leren masseren! Masseren is een soort lichaamstaal en iedereen beschikt over aanvoelende vermogens om zonder" woorden" te communiceren. Massage is een wondermiddel, dat altijd voorhanden is.
De Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording in Den Haag.
Het ontstaan van de OMB Academie. In 2005 is Robin van Wees begonnen met het lesgeven in massage, na het afronden van zijn massage opleiding. In de jaren die daarop volgden, ontwikkelde hij diverse cursussen zoals een cursus voor beginners en een cursus pulsing.
Opleiding NHBO.
Hotstone masseur, een beroep met toekomst! Hotstone Massage is al enkele jaren één van de meest populaire massages in massagesalons en wellnesscentra. Wil jij steengoed worden in deze ontspannende techniek? Dan is dit jouw cursus! Hotstone Massage is een intense warmtemassage.
OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshops.
Je leert hierin verschillende klassieke massagetechnieken, waarmee je mensen op een ontspannen manier een ontspannende massage kunt geven.Tijdens de cursus masseren we op comfortabele massagetafels, met natuurlijke massageolie en in tweetallen. Je kunt zowel individueel als samen met iemand anders deelnemen.
Massage cursus weekend retreats en vakanties.
Marijn van der Vegt Balans en Reflectie, massage cursussen en opleidingen. Lotte Kaptijn Uit Handen, Praktijk voor massage en bewustwording. Bekijk de pagina Over ons Behandelaars voor meer informatie over de masseurs die losse behandelingen aanbieden tijdens diverse Fit Body Mind retreats.
Massagecursussen Massage Opleidingsinstituut Libosan B.V.
Cursus Myofasciale Technieken. Cursus Triggerpoint Therapie. Cursus Fibromyalgie Massage. Cursus Hoofdpijn massage. Wellness totaal pakket.: Cursus Voetreflex Massage. Nascholing Manuele Wervelcorrecties Tennisarm therapie. 06-09-2018 Cursus Fibromyalgie Mas. 07-09-2018 Cursus Ontspanningsmassag. 12-09-2018 Cursus Tafelspecialisatie. 17-09-2018 Cursus Tafelspecialisatie. 18-09-2018 NGS Opleiding Sportmassag.
Massagecursus CSMBK Massageschool Den Haag.
CSMBK Massageschool Den Haag. Mijn school voor massage en beweging. Namikoshi shiatsu therapeut. Namikoshi shiatsu masseur. Bijscholing en nascholing. Yoshinori Miyashita Sensei bijscholingslessen. MBK-opleiding 1 of 2 jaar, SNRO-geaccrediteerd. Namikoshi shiatsu therapeut. Namikoshi shiatsu masseur. Bijscholing en nascholing. Yoshinori Miyashita Sensei bijscholingslessen.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Bijna al onze cursussen zijn of worden binnenkort MBO of HBO geaccrediteerd door de KTNO, de BATC, de NVST en de VBAG. Op elke cursuspagina kun je exact zien waarvoor de desbetreffende cursus is geaccrediteerd en voor welk niveau. Onze MBO cursussen zijn vooral praktijkgericht, je oefent op je medecursisten en je leert de theorie spelenderwijs. In onze HBO cursussen en opleidingen komt er natuurlijk ook een gedeelte theorie bij. Dit start binnenkort.: VakOpleiding StoelMasseur op 5 maandagen, start op 14 januari 2019. VakOpleiding Shiatsu Therapeut op 25 dinsdagavonden, start op 15 januari 2019 3 jaar. VakOpleiding KIOM Masseur voor vrouwen op 15 maandagen, start op 21 januari 2019. Onze missie en visie. Wij willen de wereld mooier en zachter maken door mensen uit hun hoofd in hun lijf te brengen, weg van de jachtige samenleving, terug naar het gevoel en het Nu. Het is onze ambitie om door middel van onze cursussen en opleidingen te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met massage zodat aanraken en aangeraakt worden een standaard wordt in deze wereld.
Massagecursus Mieke Meesen Rebalancing.
Voor wie is de cursus geschikt. De cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het geven van een massage. Ook wanneer je al ervaring hebt met het geven van een massage. De cursus is ook heel interessant om met je partner samen te volgen.

Contacteer ons