Op zoek naar pedicure provoet den haag?

   
   
 
pedicure provoet den haag
Welkom bij pedicurepraktijk Ash Voettocht.
Ik ben Asha Sardjoemissier en ik ben gediplomeerd pedicure met specialisaties in de diabetische en reumatische voet. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en sta ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor Pedicures bij Procert. Ik werk volgens de richtlijnen van Code voetverzorger, waarmee ik voldoe aan de arbo, hygine en milieu-eisen.
Pedicurepraktijk Schipper Provoet gecertificeerd. Voetverzorging/Pedicurebehandelingen.
Sinds eind 2006 pedicure, juli 2013 gediplomeerd medisch pedicure en september 2014 gediplomeerd Oncologisch Voetzorgverlener. In mijn praktijk, in Roswinkel, kunt u terecht voor basisvoetverzorging, voetverzorging bij diabetici, reumapatiënten en overige risicovoeten, schimmeldiagnostiek, dermatologie en alle overige voet en nagelproblemen. Ieder jaar volg ik cursussen, informatie-avonden, kennisbijeenkomsten en bezoek ik vakbeurzen. Ik werk met spraytechniek nat. Dit is minder pijnlijk of zonder pijn, afhankelijk van uw behandeling. Indien nodig, krijgt u de mondelinge voorlichting en adviezen, schriftelijk mee naar huis. Met veel zorg behandel ik de klachten van uw voeten van: jong en oud, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. De grote variatie in het zelfstandig werken, de intensieve, sociale contacten met de cliënt en de verantwoordelijkheid, geven mij veel voldoening. De allerbelangrijkste aspecten zijn de hygiëne en kwaliteit waardoor u na een behandeling tevreden naar huis gaat. Ik werk volgens de Code voor het Voetverzorgingsbedrijf. Tevens ben ik, als lid van Provoet, aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie in Den Haag.
4feetandmore Pedicure Ypenburg Den Haag.
2497 AJ Den Haag. T 06 39 14 73 64. E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. AGB praktijkcode 96-61384. ProCert KRPnr 13249. Provoet Lidnr 312973. Maandag 830: 1800: uur. Dinsdag 830: 2200: uur. Donderdag 830: 1330: uur. Zaterdag 1000: 1700: uur 1x p/mnd. Gediplomeerd medisch pedicure.
Aromapedique.
Aromapedique is een moderne Provoet erkende praktijk in het Benoordenhout te Den Haag. In onze praktijk kunt u terecht voor een pedicure en manicure behandeling uiteraard met een mooie lak naar keuze. Bovendien worden er heerlijke ontspannende en tevens therapeutische hand en/of voetmassages gegeven met ondersteuning van aromatherapie oliën.
Marlies Scholtes Pedicure Homepage.
Het deed helemaal geen pijn! Ik heb geen nagellak meer nodig. Pedicure Plus Drogisterij Kessler Den Haag. AFWEZIG TOT MAANDAG 3 DECEMBER 2018. Verwen jezelf met een paar nieuwe voeten. Gediplomeerd pedicure met aantekeningen Diabetische en Reumatische voet. Aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet.
Home Puurvoet Wellness amp; Pedicure.
Nieuwe locatie: Oosteinde 90 2548 AN Den Haag ingang praktijk door de poort Onze nieuwe locatie is op de begaande grond. Wij waren voorheen gevestigd op Westlandseweg 10, 2291 PG te Wateringen. Puurvoet Pedicure Praktijk Oosteinde 90 Den Haag Tel.
Pedicure.
in Den Haag! ruim 20 jaar. Welkom op mijn website. Met trots presenteer ik u mijn pedicuresalon. FOOTCARE DESIREE VAN OOSTEROM. Ik ben al ruim 20 jaar ambulant pedicure bij klanten thuis, in verzorgings en verpleeghuizen in Zoetermeer en ben 7 jaar werkzaam geweest bij schoonheidssalon Care to Care in Leidschendam. Toen mijn man en ik bijna 20 jaar geleden de schoenmakerij overnamen heb ik al de wens te kennen gegeven ooit in de zijkamer mijn salon te beginnenen dat is nu een feit! Ik ben een gediplomeerd pedicure, lid van PROVOET, en werk met zeer moderne apparatuur.
Ga voor een ingegroeide teennagel in Den Haag naar Digo Medisch Pedicure.
Aarzel niet bij Digo Medisch Pedicure binnen te stappen. Wilt u graag geholpen worden door een prettige pedicure praktijk met jarenlange ervaring op het gebied van voetverzorging in Den Haag dan is er maar één naam die u hoeft te onthouden en dat is Digo Medisch Pedicure.
Salon Saphire Homepage.
2595 CM Den Haag. Welkom bij Pedicure en Schoonheidssalon Saphire! Pedicure en Schoonheidssalon Saphire is al bijna 20 jaar een begrip in het Haagsche Bezuidenhout. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer de HTM tramlijnen 2 en 6 stoppen praktisch voor de deur is Salon Saphire hét adres voor een complete voetverzorging en/of een volledige schoonheidsbehandeling. Een pedicure behandeling is bestemd voor iedereen die goed voor zijn of haar voeten wil zorgen. Uw voeten en teennagels worden geheel verzorgd: niet alleen als u last van uw voeten heeft maar vooral om te voorkomen dat u last en pijn krijgt als u loopt. Of het nu gaat om het verwijderen van ingegroeide teennagels, het verwijderen van overtollig eelt of pijnlijke likdoorns, het herstellen van kalknagels: na een behandeling in mijn salon voelt u het verschil. Uw voeten varen er wel bij! Daarnaast kunt u bij Salon Saphire terecht voor diverse en complete schoonheidsbehandelingen, huidadvies op maat, een ontspannende gezichtsmassage, het verven van wimpers en wenkbrauwen, het lakken van uw nagels etc. Pedicure en Schoonheidssalon Saphire ProVoet en ANBOS erkend Vakkundige, vriendelijke behandelingen Gemakkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer Moderne, prettige salon.
Pedicure en voetverzorging Schoonheidssalon By Lauren Beautysalon Schoonheidsspecialiste Den Haag, bezuidenhout.
By Lauren Schoonheidssalon Den Haag. My First Treatment by Oolaboo. Wilt u kennismaken met onze schoonheidssalon? Maak dan gebruik van onze speciale behandeling. Behandelingen voor het lichaam. Onze gezichtsbehandelingen worden uigevoerd met producten van Oolaboo of Natura Bissé. Over Beauty By Lauren. Waarom naar de schoonheidsspecialiste? Anastasia Beverly Hills. Vandaag is onze schoonheidssalon geopend van 1000: tot 2100: uur. Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op uw voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug of nekklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is dus voor iedereen van belang. Vergeet uw voeten niet, ze verdienen het! Onze pedicure werkt volgens de HAM code Hygiëne, Arbo en Milieu voorschriften van het HBA hygiëne code voor pedicure. Dit om de veiligheid van u en haarzelf te handhaven. Verder is zij aangesloten bij ProVoet, de branche organisatie voor pedicure, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken op dit vakgebied.

Contacteer ons