Meer resultaten voor pedicure rotterdam

   
   
 
pedicure rotterdam
Goedkope pedicure in Rotterdam: Fantastische aanbiedingen tot 70% op pedicures in Rotterdam GROUPON.nl.
voor 2 of 3 personen bij Wellness 1926announcementTitleNaar, de saunashortAnnouncementTitleNaar, de 1650currencyExponent2valueamount3300currencyCodeEURformattedAmount, een dagje ontspannen in de sauna en met korting genieten van een cui-two-up cui-medium-two-up cui-small-one-up two-upc2uuide34de00e-f716-4448-abfb-5d911c3859c6contenttitleRotterdam, Pedicure spa in in in spa in Den in in Den in in Den behandelingen in spa in huidverzorging in behandelingen in in huidverzorging in in in in in in in in de buurt voor pedicure in Rotterdam.bodyWilde, u altijd al af van die lelijke nagels. U kunt nu in onze Beauty Salon in Rotterdam een pedicure ondergaan.
Welkom.
Ik help u daar graag mee in een privéomgeving. Behandeling volgt op afspraak. Lid van branchevereniging.: Bel 06-21253322 of 010-8208565. Of maak een afspraak via Treatwell. Adres: Kapsalon UNIQUE, hairnails, Koningslaan 197, 3067TG, Rotterdam. De medische pedicure bij u in de buurt.
Medisch Pedicure.
Wij heten u van harte welkom in onze Medische Pedicure Praktijk Amber. Onze behandelingen worden uitgevoerd door professionele gediplomeerde krachten. Wij werken volgens de regels voorgeschreven door Procert en Provoet. In 2006 startte ik op de Schiedamseweg 185 te Rotterdam, onder de naam PedicureSalon Amber/Tussendijken mijn eigen praktijk.
Pedicure Behandeling in Rotterdam SkinSenses SkinSenses.
Pedicure behandeling ManiQ Gellak. 4950, Met deze behandeling blijven uw teennagels wekenlang mooi en verzorgd. Licht opruwen van de nagelplaat. Aanbrengen van een dun laagje gel uitharden met de uv-lamp. In twee lagen aanbrengen van de gewenste kleur. Aanbrengen van een glans toplaag en uitharden. maak nu een afspraak. Gel polish een mooie nagelversteviging! Enkele weken lang glanzende, stevige nagels. Met de Gel polish wordt de eigen vingernagel verstevigd en desgewenst gelakt in een kleur. De Gel polish wordt dun aangebracht en daarna met een speciale LED lamp uitgehard. Uw nagels zijn hierna gelijk droog! maak nu een afspraak. ManiQ Nabehandeling nieuwe kleur. maak nu een afspraak. maak nu een afspraak. Uitermate stevige nagels met een fantastische glans. De gel blijft minimaal 3 weken zitten. Gellak is binnen 30 minuten klaar. Neem contact met ons op. Elke behandeling als cadeau. Copyright 2013-2014 SkinSenses. All Rights Reserved. SkinSenses Schoonheidssalon, Energieweg 9, 3041 JC Rotterdam Blijdorp.
Pedicure behandeling in Rotterdam bij Pandora Wellness.
Een pedicure behandeling van Pandore Wellness Spa kost slechts 2500. U kunt prijzen voor al onze behandelingen bekijken van onze behandelingen die wij aanbieden. Pedicure in Rotterdam. Als u op zoek bent naar een pedicure in de buurt van Rotterdam dan zit u bij Pandora goed.
Pedicurepraktijk Varenhof Ommoord.
Pedicure voor Rotterdam en omgeving. Sinds 2008 zitten wij op onze huidige locatie en inmiddels hebben vele voeten onze praktijk bezocht. Omdat we maar blijven groeien zijn we sinds enige tijd een groepspraktijk met 3 gediplomeerd Medisch Pedicures en een Podotherapeut.
Manicure pedicure Rotterdam Care 4 Your Nails Beauty Salon.
Deze studio kan voor u allerlei behandelingen voor uw handen, voeten en nagels verzorgen, van een manicure en een pedicure behandeling tot aan een nagelbehandeling en het aanbrengen van kunstnagels. Manicure pedicure behandelingen in Rotterdam. Uw handen en voeten hebben dagelijks veel te verduren.
Podiamed Groothandel producten voor Pedicure.
De nieuwe make up lijn van ARCANCIL is binnen! kom gezellig langs op woensdag en vrijdag is onze visagiste aanwezig voor uitleg en ondersteuning. Podiamed verzorgt diverse opleidingen en cursussen op het gebied van pedicure, schoonheid, visagie en diverse speciale trainingen.
Pedicure-vacatures in Rotterdam november 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Soap Treatment Store Vacatures in Rotterdam. Er staat je veel te doen vandaag, want binnenkort gaat de opleiding pedicure weer van start maar we hebben met spoed een nieuwe docent nodig. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
V-Cosmetics Cosmetisch én medische pedicure Rotterdam.
Home / Diensten / Pedicure. Uw voeten dragen u door het leven. Medisch of cosmetisch. Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Bovendien kunnen pijnlijke voeten de oorsprong zijn van diverse lichamelijke klachten. En ook uw voeten verdienen wel eens een verwenmomentje.

Contacteer ons