Meer resultaten voor pedicure rotterdam

   
   
 
pedicure rotterdam
Home.
Ik werk met een hoogwaardige materialen, waarin de laatste noviteiten en innovaties op het gebied van pedicure zijn verwerkt. Lid van Pro Voet, geregistreerd bij Pro Cert en KRP register. Elena Pedicure Rotterdam Ahornlaan 37 T: 06 57 941 374.
Medisch Pedicure Carla Schets De Nieuwe Nachtegaal.
Enkele jaren geleden is er een nieuwe tak in ons beroep bijgekomen daarmee kon men zich opleiden tot medisch pedicure. De grote interesse in het vak daagde me uit de opleiding te volgen en heb deze met goed gevolg afgerond.
Pedicure Mobella mobiele kappers pedicures en meer.
Sinds 1991 ben ik schoonheidsspecialist e. Ik doe mijn werk met passie voor meer dan 20 Ik heb zelf een praktijk gehad vanaf jongsaf aan en sinds ik ben verhuisd richting Zevenbergen, werk ik ambulant bij Mobella als pedicure en schoonheidsspecialiste Graag maak ik met u een afspraak om u voeten en of uw gezicht te behandelen. Zodat u weer op watten loopt. En een heerlijke en ontspannen schoonheidsbehandeling op locatie kan geven! Graag tot ziens! Boek een afspraak! Mobella biedt 100% tevredenheidsgarantie. Zoek en boek. Mobella is actief in meer dan 1000 plaatsen waaronder. Almere, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Haarlem, Zaandam, Purmerend, Groningen deel Emmen, Amstelveen, Utrecht, Zwolle, Amersfoort, Nieuwegein, Deventer, Arnhem, Gouda, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zevenaar, Den Haag en Nijmegen.
PEDICURE vacatures in Rotterdam NationaleVacaturebank.nl.
PEDICURE vacatures in Rotterdam. 5 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als PEDICURE in Rotterdam. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Pedicure groothandel Rotterdam Beauty r us.
Bij Beauty r us pedicure groothandel kunt u terecht voor een uiteenlopend assortiment aan merken en alles voor een scherpe prijs. Of u nu zoekt naar frezen of een pedicuremotor. Voor een pedicure groothandel in Rotterdam hoeft u dus niet verder te zoeken.
Voetverzorging Rotterdam Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts.
Vergeet dan vooral uw voeten niet! De gediplomeerde pedicure chiropodist en lymfetherapeut Jopie Stuyts uit Rotterdam helpt u graag van uw voetproblemen af. Met haar expertise op het gebied van professionele voetverzorging en specialisme in diabetes en reumatische voeten bent u zeker van een deskundige behandeling.
V-Cosmetics Cosmetisch én medische pedicure Rotterdam.
Home / Diensten / Pedicure. Uw voeten dragen u door het leven. Medisch of cosmetisch. Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Bovendien kunnen pijnlijke voeten de oorsprong zijn van diverse lichamelijke klachten. En ook uw voeten verdienen wel eens een verwenmomentje.
Home.
Wij zijn aangesloten bij. ProCert; de Kwaliteitsregistratie voor de Pedicure. ProVoet; de Brancheorganisatie voor de Pedicure. Regionale zorgketen Izer. Frontpage Photo bis. Bloklandstraat 166 b. 3036 TT Rotterdam. Tel: 06 18 755 093 / 010-750 55 89. E-mail: i nfo@lotus-pedicure.nl.
luxevoeten-enhanden.nl Welkom bij pedicuresalon Luxe Voeten en Handen.
Waaraan herkent u een vakbekwame Provoet pedicure? Provoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van Provoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden. De meeste gediplomeerde leden voeren het logo op hun gevelbord en hun website. Luxe Voeten en Handen. 3016 DR Rotterdam.
Manicure pedicure Rotterdam Care 4 Your Nails Beauty Salon.
Tijdens een manicure en pedicure behandeling bij Care4yournails in Rotterdam worden uw handen en voeten helemaal verzorgd. Zo worden bij zowel de manicure als de pedicure in Rotterdam uw nagels verzorgd, in vorm gevijld en netjes gelakt. Ook worden handen en voeten tijdens de manicure en de pedicure in onze salon in Rotterdam verwend met onder andere een scrub behandeling, een masker en olie.

Contacteer ons