Meer resultaten voor pedicure den haag

   
   
 
pedicure den haag
Specialist in Dermalogica, microdermabrasie, IPL, spray-tan en pedicure.
De beste dermabrasie, pedicure, massages en schoonheidsbehandelingen van Den Haag. Verbeter uw huid met Dermalogica, Medik8 en Neoderma. Of kies de meer ambachtelijke technieken zoals cupping en bindweefsel massage van onze zeer ervaren specialiste. En voor de noodzakelijke ontspanning b ieden we u heerlijke massages en een vrolijke ontvangst.
Pedicure aan huis Den Haag e.o. FlorencePas.
06 43 07 00 22. Pedicure aan huis in Den Haag en Rijswijk, ook diabetische en reumatische voet. 06 38 07 55 58. Pedicure aan huis in Den Haag Mariahoeve, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg, ook diabetische, reumatische en medische voet.
Pedicure.
De pedicure kan de oorzaak van uw voetproblemen vaststellen en de klachten verminderen. Keuze uit 3 behandelingen. Tijdens de behandeling geeft onze pedicure uw voeten de behandeling die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat uw voeten goed in vorm blijven.
Flying Feet in DEN HAAG Home.
Welkom op de website van Flying Feet! Mijn naam is Elisa Confurius en ik ben gediplomeerd Medisch en Sport Pedicure. De praktijk is in de wijk Duinoord gevestigd bij Domino Nagelstudio aan de gezellige Reinkenstraat in Den Haag. In de praktijk kunt u terecht voor allerlei verschillende behandelingen.
De Mobiele Voet Paramedische pedicure in Den Haag en Scheveningen.
Maak direct een afspraak met onze pedicure. Paramedisch chiropodist in Den Haag. De Mobiele Voet Pedicure richt zich op de mens achter de patiënt en stelt uw fysieke behoeften centraal. De medische pedicure praktijk is gespecialiseerd in voetbehandelingen en advies op het gebied van.:
Vacatures Pedicure in s gravenhage Vacat.
Pedicure met minimaal basisopleiding pedicure. Beide functies zijn voor 1 à 2 dagen in de 28 dagen geleden. Fysiotherapie Wateringse Veld Ergotherapeut. Ergotherapie ZH Den Haag. De samenwerking in het gezondheidscentrum is laagdrempelig en intensief. In het gezondheidscentrum bevinden zich huisartsen, een apotheek, verloskundigen, podotherapeut, GZ-Psycholoog, psychiater, diëtiste, pedicure 60 dagen geleden.
Pedicure Den Haag.
Advies: Val in derde trimester zwangerschap op zij in slaap. Longfonds maakt documentaire over COPD. Lichaamsbeweging en verbetering van zicht meest effectief bij valpreventie. Meer diabetes en hart en vaatziekten door nachtdiensten. Fysiotherapie Aan de Laan fysiotherapeuten. Nieuw Oost Indië 256. 2593CE Den Haag.
Jose Lauwers medisch pedicure sport en PMU specialist.
Thank you for contacting us. José Lauwers: Uw adres voor medische pigmentatie, sport pedicure permanente make-up in Den Haag. Bel: 31 6 81 23 99 63. Medische en sportpedicure. Welkom op de website van José Lauwers. Fijn dat u deze site heeft gevonden.
Opleidingen Uiterlijke Verzorging Den Haag Instituut Dangremond.
Wil je verder op het gebied van uiterlijke verzorging zoals schoonheidsspecialist of medisch pedicure? Of werk je al als schoonheidsspecialist of pedicure en wil je je graag verder professionaliseren? In alle gevallen steek je veel op van onze opleidingen. Wij werken met de beste docenten uit het werkveld. Aan de hand van de nieuwste technieken en producten ga je aan de slag. Door het hoge niveau is de kans groot dat je meer uit je opleiding haalt, zodat je er in je werk meer profijt van hebt. Niet voor niets staan we aangeschreven als hét adres voor opleidingen uiterlijke verzorging in de regio Den Haag en omstreken!
LOOP OP WOLKEN uw Medisch Pedicure in S-GRAVENHAGE Home.
Naast werken bij LOOP OP WOLKEN als Voetkundig adviseur en Medisch pedicure werk ik als consulent voor de brancheorganisatie Provoet in regio West. Hiervoor ben ik gastvrouw bij lezingen van Provoet en zorg dat het allemaal netjes op lokatie geregeld is. Ook doe ik veel vrijwillerswerk in onze kerk. Per 1 januari 2019 werk ik alleen nog op de hoofdvestiging aan de Dalerveenstraat 46 in Den Haag.

Contacteer ons