Meer resultaten voor pedicure den haag

   
   
 
pedicure den haag
Goedkope pedicure in Den Haag: Nu tot 70% sparen op pedicures in Den Haag GROUPON.nl.
Met deze kortingsbon kunt u pedicure ondergaan in Den Haag bij een pedicure naar keuze. Nadat u de kortingsbon voor een pedicure in Den Haag heeft gekocht krijgt u een lijst met pedicures en kiest u zelf welke voor u het fijnste is.h3Naar de pedicure in Den Haag/h3Natuurlijk kunt u in uw eentje genieten van de pedicure maar heeft u er al eens aan gedacht om deze kortingsbon kado te doen?
Provoet pedicure Den Haag Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Telefoonnummer van Provoet pedicure in Den Haag nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Of bel nu 1822 altijd bereikbaar. Wat zoek u? Provoet pedicure Den Haag. Provoet pedicure in Den Haag resultaten 1 20 getoond van 287. Aquarius Beauty for You Den Haag.
Pedicure Benoordenhout.
Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond in de Weissenbruchstraat 115A te Den Haag. Ik ben als zelfstandig Pedicure gevestigd in Beauty by Julia, alwaar ik per 16 oktober 2017 een samenwerking ben aangegaan. Lid van Provoet Brancheorganisatie voor de Pedicure lidnummer 315722.
Studio Efekt Manicure, Pedicure, Solarium-vacatures in Den Haag januari 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Beauty by Lisa Vacatures in Den Haag. Lees meer over werken bij Beauty by Lisa. RUIMTE TE HUUR ZZP WIMPERSTYLISTE / PEDICURE / MANICURE / MA. Natural PMU heeft een mooie, volledig ingerichte salon aan de Westzeedijk te Rotterdam.
Home.
Bij Poot Voetverzorging zijn uw voeten in professionele handen van een medisch pedicure. Daarnaast werkt Poot Voetverzorging samen met AP Beauty Fashion. Bij AP Beauty kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen, waarbij er gewerkt wordt met het bekende merk Sans Soucis. Onder het kopje Samenwerking kunt u meer lezen over de samenwerking tussen Poot Voetverzorging en AP Beauty Fashion. Heeft u na het bezoeken van de website vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk te woord te staan of uw mail te beantwoorden. 2564 JN Den Haag.
M. Rietkerken in S-GRAVENHAGE Home.
Ik ben Monique Rietkerken en ik ben in 1996 gediplomeerd als pedicure.Na mijn diplomering heb ik meerdere cursussen gevolgd waaronder de code" voor de voetverzorging" uiteindelijk samenkomend in de opleiding medisch pedicure waarvan ik het diploma in januari 2008 haalde.
Marlies Scholtes Pedicure Homepage.
Pedicure Plus Drogisterij Kessler Den Haag. tijdelijk nieuwe klantenstop. Verwen jezelf met een paar nieuwe voeten. Gediplomeerd pedicure met aantekeningen Diabetische en Reumatische voet. Aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Tot 1 januari 2018 opgenomen in het KwaliteitsRegisterPedicures. Botten, spieren, banden en pezen geven de voet stevigheid en souplesse.
Dé schoonheidsspecialist van Den Haag.
Welkom bij Glamazone Beauty Nails gevestigd in Den Haag. Glamazone is dé schoonheidsspecialist die u weer op en top laat voelen. Bij Glamazone staat een perfect resultaat voorop. Bekijk hieronder de behandelingen van Glamazone.: Heeft u last van uw voeten of bent u gewoon toe aan ontspanning?
Over Purple Rose.
Purple Rose is een praktijk aan huis gevestigd in de gezellige woonwijk Wateringse Veld in Den Haag. De praktijk is makkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De praktijkruimte is professioneel ingericht waardoor u comfortabel behandeld kunt worden door de ervaren schoonheidsspecialiste. U voelt zich op uw gemak in de praktijkruimte wat bijdraagt aan een prettige ervaring. Over de specialiste. Al enkele jaren is zij bezig met het ontharen, harsen en behandelen van vrienden, familie en kennissen. Deze zijn altijd uiterst tevreden geweest over de behandelwijze van de specialiste. Door veel aandacht te geven aan de klant en door zorgvuldig te behandelen zijn de klanten erg te spreken over de specialiste. Dit was voor haar een stimulans om verder te gaan met dit vak. Na het behalen van haar pedicure diploma heeft ze er voor gekozen om van haar hobby haar beroep te maken.
Pedicure Brancheopleiding Capabel.nl.
15-01: Voorlichting Leeuwarden 16-01: Voorlichting Rotterdam 17-01: Voorlichting Arnhem 18-01: Voorlichting Utrecht 21-01: Voorlichting Eindhoven 23-01: Voorlichting Amsterdam 24-01: Voorlichting Den Haag 25-01: Voorlichting Groningen. Volop interactie tijdens de Infomeeting Hospitality Ik Zorg. Trek de stoute schoenen aan: word pedicure!

Contacteer ons